Kılıçdaroğlu Koltuğu Seçti Ağrı’ya Paraşütle 2 Üst Kurul Delegesİ İndirdi.

Demokrasiden dem vuran CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun pazarlık yaptığı isimlerin meçhul olduğu kongrede Ağrı'ya ilişkisi olmayan 2 üst kurul delegesini yazdırarak seçtirdiği görüldü.

Kılıçdaroğlu Koltuğu Seçti Ağrı’ya Paraşütle 2 Üst Kurul Delegesİ İndirdi.

Kılıçdaroğlu Ağrı’ya Paraşütle üst kurul delegesi indirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi 38. Olağan Kongresi öncesi Ağrı sızma üst kurul delegelerin adreslerinden biri olarak belirlendi.

Uzun yıllardır Doğu ve Güneydoğu Anadolu da varlık gösteremeyen CHP değişimden yana tavır koyup Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun aleyhine seyredecek olan delege seçimlerinin önüne geçmek için pilot il seçtiği Ağrı da Kılıçdaroğlu gönüllülerinin koordinatörü ismi hayatında görmediği Ağrı’dan üst kurul delegesi olarak seçtirdi.

Levent Gültekin’in açıklamalarına göre son Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kendi adaylığına engel olamayan ve bunu yalanlayamayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 15 Ekim 2023 (dün) gerçekleştirilen CHP Ağrı İl Başkanlığı kongresinde memleketi Kayseri’den delege seçilemeyen Ahmet Nazif Yücel’i üst kurul delegesi seçtirdi.

38. CHP Ağrı İl Başkanlığı Olağan kongresine ilişkin yaptığımız haberde saat 10:00 da başlaması gereken seçimlerin son dakika liste müdahaleleri ile saat 11 de başlayabildiğini ifade etmiştik

Kongre sonrası yönetim ve üst kurul delegelerinin açıklanması ile birlikte Ağrı ile hiçbir ilişkisi bulunmayan bir ismin yine süreci yönetmesi için Ağrı CHP İl Başkanlığına Kayyum olarak atanan İl Başkanı Metin Çanakcı ile birlikte üst kurul delegesi olarak seçildiği tek listede olduğu görüldü.

Şe- Kop Müdürü olarak Ağrı da görev yapan Erzincan eski belediye başkan adayı Metin Çanakcı’nın Ağrı’ya il başkanı olarak atanmasının sırrı da bu liste ile belirginlşeti.

CHP Genel Başkanlığı koltuğunu bırakmak istemeyen Kemal Kılıçdaroğlu’nun benimsediği bu yöntem Ağrı da az sayıda ki CHP’liler tarafından da tepkiyle karşılandı.

Bugün oylanan listede üst kurul delegeliği listesinde yer alan Metin Çanakcı ve Ahmet Nazif Yücel’in isimleri tepkilere neden oldu.

Ağrı İl Başkanlığı değişiminde hırsızları mı tutsaydık diyen Kemal Kılıçdaroğlu'nun gayri ahlaki yapısı Ağrı'da gözler önüne serildi.

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2023, 00:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ağrılı
Ağrılı - 7 ay Önce

Kemal kılıçdaroğlu 2 değil 8 delegeyide ağrıya paraşütle indirseydi chp lilerin çok umrunda değil. Onlar sadece sosyal medya hesaplarından tebrik mesajları atarlar.Başka bir ilden seçilemiyorsa kolaylıkla ağrıdan seçilebilir nasıl olsa

mrt
mrt - 7 ay Önce

normal

SIRADAKİ HABER