Maşuk Arpaç HEDEP Ağrı Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

HEDEP süreci ilanından altı gün sonra Ağrı Belediye Başkan Adaylığı için ilk başvurusunu aldı.

Maşuk Arpaç HEDEP Ağrı Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Yaklaşan 2024 Yerel Seçimlerinin ilk basamağı olan aday adaylığı başvuru süreleri partiler tarafından ilan edilmeye devam ediliyor.

27 Kasım akşamı HEDEP Ağrı İl Başkanı Mehmet Umut Doğruer’in 28 Kasım da başlayacağını duyurduğu süreçte bugüne kadar HEDEP’te Ağrı Belediye Başkan Adaylığı için bir başvuru gerçekleşmemişti.

HEDEP Ağrı Belediye Başkan Adaylığı için bugün ilk başvurusunu aldı.

Elektrik ve servis hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren İş Adamı Maşuk Arpaç bugün HEDEP İl Binasına giderek başvuru evraklarını teslim etti.

Arpaç burada yaptığı konuşmada ;’’ Yıllardır mücadele ettiğim partim de (HEDEP) Ağrı belediye eş başkanlığı aday adaylığı için bugün resmi başvurumuzu yaptık bundan sonra da partime ve halkımıza mücadele yi daha da ileriye taşıma sözü veriyor saygılar sunuyorum’’ ifadelerine yer verdi.

HEDEP Ağrı Belediye Başkan Aday Adayı Maşuk Arpaç Kimdir

Maşuk Arpaç 1980 yılında Ağrı’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ağrı’da tamamlayan Maşuk Arpaç yüksek öğrenimini ön lisans düzeyinde Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde tamamladı.

İki dönem DBP il yöteciliği,bir dönem HDP İl Eş Başkanlığı ve iki dönem HDP il yöneticiliği görevinde bulunan Arpaç halen HEDEP parti meclisinde aktif görevini sürdürmektedir.

Maşuk Arpaç evli ve 3 çocuk babasıdır.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Halis Demir Van'da rudınem
Halis Demir Van'da rudınem - 5 ay Önce

Başarılar Değazım

Erol
Erol - 5 ay Önce

Hayır olsun saygı değer abimiz ve amca oglu

SIRADAKİ HABER