Mustafa Ceceli Müzik Hayatı

Mustafa Ceceli müzik yaşamına 2003 yılında başlamıştır.

Mustafa Ceceli Müzik Hayatı

 Mustafa Ceceli Müzik Hayatı

Mustafa Ceceli müzik yaşamına 2003 yılında başlamıştır. 2007 yılında Enbe Orkestrası’nın albümünde konuk sanatçı olarak Sezen Aksu’nun ‘Unutamam’ adlı şarkısını seslendirdi. ‘Limon Çiçekleri’ adlı ilk single 2008 yılında dinleyicisiyle buluşan ünlü sanatçı, 2009 Kasım ayında kendi ismini taşıyan ‘Mustafa Ceceli’ adlı albümü yayınladı ve bu albüm MÜYAP’tan altın plak ödülüne layık görüldü.

Kendi çalışmalarının haricinde aranjörlük işiyle de ilgilenen  arasında önemli bir yere sahip olan ‘Es’ büyük ilgi gördü. İlk olarak dijital müzik platformlarında yayınlanan albümün adını taşıyan şarkısı9 milyonluk rakam ile en fazla dinlenen şarkılar arasında ikinci oldu.

banner47
Doğulu kardeşler

Ozan Doğulu ile tanışıp Kenan Doğulu’nun çıkacak olan albümü için düzenlemeler yapan Ceceli, daha sonra Sezen Aksu ile tanışmış ve verdiği konserlerde Aksuya eşlik etmiştir. Vokalist olduğu dönemde dahi ün kazanmayı başaran Mustafa Ceceli, daha sonraki müzik hayatında da adından sıkça söz ettirmeyi başarmış durumdadır.

Kalpten Albümü Büyük Beğeni Kazanmıştır

15 Aralık 2014 tarihinde ‘Kalpten’ adlı albümü yayınlanan Mustafa Ceceli Şarkıları arasında önemli bir yeri olan Hüsran’ adlı şarkısına 3D teknolojisi kullanılarak klip çekilmiştir. 2015 yılında ‘Aşk İçin Gelmişiz’ albümünü piyasaya süren Ceceli’nin bu albümünde toplam 11 şarkı bulunmaktadır. Tasavvuf tarzında olan bu albüm Mustafa Ceceli mp3 indir arasında en çok indirilen sanatçılar arasındadır.

 

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2018, 15:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER