Ömer Tahtalı Ağrı Siyasetinde Kural Bozuyor ''Copy paste son buluyor''

Partisinin 22. Kuruluş yıldönümüne ilişkin bir kutlama mesajı yayımlayan Ak Parti Ağrı Merkez İlçe Başkanı Ömer Tahtalı kendine has üslubu ve cümleleri ile siyasette kopyala yapıştır dönemine meydan okuyor.

Ömer Tahtalı Ağrı Siyasetinde Kural Bozuyor ''Copy paste son buluyor''

Siyasetin mesaj araklayıp fotoğraf paylaşmaya dönüştüğü Ağrı’da kendi duygu ve düşüncelerini yansıtan Ömer Tahtalı siyasete kalite katmaya devam ediyor.

Ak Parti Ağrı Merkez İlçe Başkanı Tahtalı’nın partisinin 22. Kuruluş yıl dönümüne ilişkin yaptığı paylaşım şu şekilde;

Milletin iradesini hedef alarak tahakküm altına alma girişimlerinin en zorlu sürecinde önü kesilmeye çalışılan ,artık muhtar bile olamaz manşetleri ile siyaset dışı bırakılan ve bugün Dünya Liderliği tartışılmaz kabul edilen Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımızın 22 Yıl önce bugün Türk Siyasi hayatına kazandırdığı Milletin kültürü ,inancı ve feraseti ile buluşturduğu Adalet ve Kalkınma Partisi dokunduğu gönüllerde AK Parti olarak isimlendirilmiş yine milletimizin teveccühleri ile yenilgisiz başarıları ve hükümet olma kabiliyeti ile yönettiği Türkiyemizi bölgenin ve dünyanın en güçlü ülkelerinden biri ,söz sahibi ülkesi konumuna taşımıştır.

Bu minvalde 22 yıllık mücadelesinde halkın hadimi, Türkiye düşmanlarının korkusu olmayı başarmış milli savunmada ülkeye çağ atlatmış, insanımızı huzurla buluşturmuş Türk Siyasi Tarihinin en uzun ömürlü iktidarı ile ülkeyi istikrara kavuşturmuş olan partimizin kuruluş yıldönümünü kutluyor halkımızın koşulsuz güvenine layık olma şerefi ile şükranlarımı sunuyor.

Yeni yaşımızın ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum...

YORUM EKLE
YORUMLAR
Baykal yandaş
Baykal yandaş - 9 ay Önce

Keşke olmasaydınız nedeni? Kira 10000 evsahibi kiracı birbirini öldürüyor cinayet işliyorlar ekmek 7 lira simit 10 lira et 400 lira kömür tonu 10000 lira okullar açılıyor çanta 400 lira okul forması 1500 lira olmuş yeni yaşımız diyorsunuz keşke hiç olmasaydınız bu asil millet bu kadar fakir çaresiz olmasaydı keşke hiç olmasaydınız

ağrılı
ağrılı - 9 ay Önce

insanlar birbirini boğazlıyor bu adam neden bahsediyor

YENİ BELEDİYE BAŞKANIMIZ
YENİ BELEDİYE BAŞKANIMIZ - 9 ay Önce

Evet ömer bey ağrıın mart 2024 te seçilecek belediye başkanıdır. hayırlı olsun, istesenizde daha iyisi yok

Doktor
Doktor @YENİ BELEDİYE BAŞKANIMIZ - 9 ay Önce

Ohhhpirii ooooohhh sen ve onun gibiler kendini buğday ambarında sansınlar öyle baba yiğitler farkı buna sıra gelirmi

Vatandaş
Vatandaş @YENİ BELEDİYE BAŞKANIMIZ - 9 ay Önce

Yine AKP demek torpil demek fakirlik demek işsizlik demek ne kadar işe yaramayan yandaş varsa ya zabıta ya amir yada müdür olmuş hizmet sıfır Ağrı merkez tam 1 asır yani 100 yıl geriye gitti aman ha makarna kömürle kanmayın vAllahi dolmuş 10 lira ekmek 15 lira olur benden söylemesi

SIRADAKİ HABER