Patnoslu'nun Sağlığı Allaha Emanet

Salgın sürecinde Patnos Belediyesinin sorumsuzluğundan şikayet eden vatandaşlar ''bırakın su içmeyi emlimizi yıkayamıyoruz ''diyerek isyan etti.

Patnoslu'nun Sağlığı Allaha Emanet

Patnos’ta musluklardan su yerine zehir akıyor

Ağrı’nın Patnos İlçesinde yaşayan vatandaşlar şebeke suyunu kullanamıyor.

Patnoslu vatandaşların ihbar hattımıza gönderdikleri fotoğraf ve videolarda şebeke suyunun kullanılamaz ölçüde kirli olduğu görüldü.

Konuya dair Patnos’ta görüştüğümüz vatandaşlar yaklaşık 2 aydır aynı sorunu yaşıyoruz çeşme sularını içme suyu olarak kullanamadığımız gibi banyoda yapamaz hale geldik.suyun vücutla teması sonrası temas edilen bölgenin sarardığını anlatan vatandaşlar Patnosluların çeşmelerinden su yerine zehir akıyor diyerek tepkilerini ortaya koydular.

Belediyeyi borçlu devraldığı gerekçesi ile tüm beklentileri öteleyen Patnos Belediyesinin küresel salgın sürecinde içme sularına ilişkin herhangi bir çabasının olmaması da hayretle karşılanıyor.

İçme suyunu temizlikte bile kullanamayan Patnosluların beklentisini görmezden gelen Patnos Belediye Başkanı Emrah Kılıç’ın 45 günü aşkın bir süredir soruna çözüm bulmamasını nasıl izah edeceği de merakla bekleniyor.

Hijyen’in bu denli öne çıktığı salgın sürecinde İnsan sağlığının hiçe sayılmasının hiçbir haklı ve makul gerekçesi olmadığına işaretle Patnos Belediye Başkanı Emrah Kılıç’ı göreve davet ediyor ve açıklama bekliyoruz.

YORUM EKLE
YORUMLAR
NAHRO ÇINUT
NAHRO ÇINUT - 3 yıl Önce

su sorunumuz halen devam ediyor kimsedende ses çıkmıyor çünkü ümitsizlik var

İbrahim
İbrahim - 2 yıl Önce

Malesef halen bu sorun devam ediyo ustelık suyun içinde kurtcuk lar çıkıyor

SIRADAKİ HABER