Esin ; Patnos İktidardan Yaka Silkiyor

Deva Partisi PATNOS iLÇE başkanı İlhami Esin Patnos'un yerel ve genel iktidardan yaka silktiğini söyledi.

Esin ; Patnos İktidardan Yaka Silkiyor

Patnos'a dair durum değerlendirmesi yapan Esin Patnosluların AKP ve HDP den yaka silktiğine işaret etti.Esin'in açıklamasının tamamı şu şekilde;

Demokrasi ve Atılım Partisi DEVA Patnos İlçe Başkanlığı olarak, her ay gündem değerlendirmesi yapacağız. Bu değerlendirmeler ile ülke ve yürüttüğümüz siyaset adına belli bir çerçeve oluşturma amacındayız, dolayısıyla yapılanları ve yapılmayanları dile getirmek ve Patnos halkı adına siyaset arenasında çözüm üretmeyi kendimize amaç edinmiş durumdayız.

Temel düsturumuz siyaseti ahlak çerçevesi içerisinde yürütmektir. Çünkü DEVA Partisi ve kadroları; kısır döngüler ile ve siyasi çatışmalar ile boşa geçirilebilecek tek bir ânın olmadığının farkındadır. Bu kapsamda DEVA Partisi teşkilatları da her zamankinden daha güçlü bir şekilde memleketimize hizmet için yorulmadan çalışmaktadır. Bizler üstlendiğimiz misyonun önemi ve halkımızın beklentilerinin bilinci içinde olup bu farkındalığı en üst seviyeye çıkarmak için sahalarda olacağız.

Bu bilinçle şunları ifade etmek isteriz ki; bizim için genelde ve yerelde iktidar olan her iki partide Patnos Belediye Başkanlığı seçimleri süresi boyunca siyasetçiler tarafından onlarca vaatler verildi. Bu vaatlerinin çoğunluğun yerine getirilmediği yıkımlar ve satışlar yapılmaya başlanıldı. İktidar partisi ve Yerelde iktidar olan HDP tarafından Patnos adeta üvey evlat muamelesi görüp, yerine getirilmeyen vaatler ile yolların, altyapının durumu ortadadır. Bunun yanı sıra hiç hoş olmayan camii imamları ve müdürlerle uğraşılması ve bunu halka icraatmış gibi AKP nın kullanması Patnos’ta zirve yapmıştır.

Devlet kurumlarının her partiye ve partiliye eşit uzaklıkta olması gerekirken hiçbir şekilde eşit olmayan yaklaşımlar sergilemeleri siyasetteki kişi ve kişilerin akrabalarından emirler almaları bizleri çok üzmektedir. Bu yaklaşım ile ilçeyi yöneten zihniyetin yakın bir zamanda yapılacak ilk seçimde kurulacak sandıklardan halkımızdan çok sert bir tokat yiyeceklerini biliyoruz.

Deva Partisi olarak bu yıkımların asgariye indirilmesi için elimizden gelen çalışmaları yapacağız. Yıkıcı ve kötüleyici çalışmalar içinde olmayacağız.

Patnos’un bir an önce birkaç tane parka ihtiyacı varken hâlihazırda bulunan Osmanlı parkının belediye borçlarından dolayı ihale ile satışa çıkarılmasından dolaya büyük üzüntü duymaktayız. Bizlerin ve bizden sonraki tüm Patnosluların değeri olan parkların satışını engellenmesi için Patnos belediye başkanlığını ve AKP iktidarını göreve davet ediyoruz. Yapılacak her çalışmanın takipçisi olacağımızı ve yapılacak doğru çalışmalarda yanlarında olacağımızı belirtmek isteriz

Patnos ilçe olarak yaşamını idame ettirmede sorunlu bir kent statüsünden çıkıncaya kadar mücadelemiz devam edecektir. Patnos Halkı gelecek adına ümidini yitirmiş durumdadır. İstihdam, üretim, sağlık, eğitim, altyapı, planlama, sosyal yaşam ve benzeri gibi konularda Türkiye’nin en fakiri ve gelişmişlik düzeyi sıralamasında ise en son sıralarda yer almaktadır.

Bu memleketin çok acil bir şekilde hizmet edilmeye ihtiyacı vardır. Bu memleketin sorunları sıkıntıları kitaplara sığamayacak kadar büyük ve önceliklidir.

Bu memleketin iyi ve işin ehli insanları siyasete kazandırarak siyaseti kişisel menfaat ve hırsların odağından kurtarmak için elimizden geleni yapacağız

DEVA PARTİSİ olarak Halkımız ile birlikte imza kampanyasını başlatacaktır.

DEVA Partisi Patnos İlçe Başkanlığı

İlçe başkanı İlhami ESİN

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER