PKK'nın Ağrı Sorumlusu Öldürüldü

İçişleri Bakanlığı tarafından Mavi Kategoride aranan PKK'nın Ağrı sorumlusu öldürüldü

PKK'nın Ağrı Sorumlusu Öldürüldü

        Ağrı Valiliğinden yapılan basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi ;

        İl Jandarma Komutanlığımızca; Ağrı Dağı bölgesinde icra edilen operasyon kapsamında 06 Nisan Saat 21.00 sıralarında sınır birliklerine ve vatandaşlara karşı eylem hazırlığı içerisinde olduğu tespit edilen (3) Bölücü Terör Örgütü Mensubu düzenlenen hava harekâtı neticesinde etkisiz hale getirilmişti. Etkisiz hale getirilen Bölücü Terör Örgütü Mensuplarından birisinin İçişleri Bakanlığının Aranan Teröristler Listesinde Mavi Kategoride yer alan Sözde Ağrı Dağı Alan Sorumlusu Osman ÖZEL isimli terörist olduğu değerlendirilmektedir.

banner47
      Söz konusu bölge ve yakınlarında icra edilen ayrıntılı arama faaliyeti neticesinde ayrıca;

      2 piyade tüfeği, 210 fişek, 10 şarjör, 6 el bombası, bir termal silah dürbünü, bir pil bloğu, 2 el telsizi, 3 batarya, çok miktarda elektrik kablosu, çok miktarda yiyecek ve yaşam malzemesi ele geçirilmiştir.

       Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı doğrultusunda ele geçirilen silah ve teçhizatlara el konulduğu, diğer yiyecek ve yaşam malzemelerinin olay yerinde imha edilmiştir.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Recep tulub
Recep tulub - 6 yıl Önce

süper olmuş sihaya helal olsun tam isabet vurdu kahpeleri.gebersin şerefsizler memleketimin adını kötülüyorlar bu şerefsizler.yaşasın AĞRI yaşasın TÜRKİYE.kahrolsun pkka teroristleri

SIRADAKİ HABER