Savcı Sayan Görev Takasıyla İstifa mı Ediyor

Çok yakında Savcı Sayan ''Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile ''mesajı paylaşarak istifasını ve yeni görevini duyurabilir.

Savcı Sayan Görev Takasıyla İstifa mı Ediyor

Ak Partide Siyasette Görev Takası Dönemini Başlattı

Abbas Aydın'da uygulanan yöntemin Ağrı Beleidye Başkanı Savcı Sayan içinde uyulanabileceği kulislerde çalkalanıyor

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın görev takası ile Ağrı dan ayrılacağı iddia edildi.
Ağrı Ak Parti cephesinde heran yeni sürprizlerle karşılaşmak mümkün görünüyor.
Ak Parti kulisleri yaklaşık bir haftadır Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın başka bir görevde değerlendirilmek üzere Ağrı Belediye Başkanlığından istifa edeceğini konuşuyor.
Kulislerdeki ididalara göre Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak bir atama ile Turizm Bakan Yardımcılığı veya Cumhurbaşkanlığın Danışmanlığı görevine getirilecek.
Ak Parti Ağrı İl Başkanlığı Kongresinin iptalinin hemen akabinde kulislere düşen bu iddialar Abbas Aydın'ın görev takası ile İl Başkanlığından alınıp Bölge Koordinatörlüğüne atanmasının ardından gerçekleşebilirlik ihtimalini güçlendirdi.
Ak Parti'nin Ağrı da köklü değişime gitmesinin ardaındaki nedenlerin henüz sır perdesi aralanmazken genel kanı teşkilatın uyumsuzluğu olarak dillendiriliyor.
Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın istifa yolu ile bir üst göreve getirilebileceğini Sayan'a yakın guruplarda değerlendirilebilir bir ihtimal olarak kabul ediyorlar.
Önümüzdeki günlerde çok şeye gebe olan Ağrı Ak Parti Teşkilat yapılanmasında söz konusu teorinin hayata geçmesi durumunda Sayan'ın Ağrı Belediye Başkanlığından istifasının ardıandan Ağrı Belediye Başkanlığı koltuğuna Belediye Meclis Üyesi Mehmet Alpaslan'ın oturacağı yüksek sesle dillendiriliyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Güle güle
Güle güle - 3 yıl Önce

İnşAllah dogrudu bizden uzak kalsın bırak Ankara onla uğraşın ben bu filmi daha önce izlemiştim tam zubuk zadenin filmi gibi ya

ağrı
ağrı - 3 yıl Önce

ak parti savcı sayanı belediye başkan adayı yaparak çok büyük bir hata yaptı. savcı sayan seçimi kazanınca niteliksiz kadrolarla yol yürüdü, ak partinin diğer bileşenleriyle, kamu kurumlarıyla, ağrıdaki büyük ailelerle koordinasyon sağlayamadı. aşırı milliyetçi söylemlerle halktan antipati oluşturdu. bekiri aşiretine karşı cadı avı başlattı. seçim zamanı bir arkadaşın dediği gibi savcı sayan böyle devam ederse yerine kayyum atanır. ağrıda ak parti bitmiştir. hdpye hayırlı olsun.

belediye
belediye - 3 yıl Önce

belediyeyi aşırı derecede borçlandıranların sonu budur.

CEMAL ORAL
CEMAL ORAL - 3 yıl Önce

ALLAH AĞRIMIZI VE ÜLKEMİZİ KEYFİ YÖNETİMLERDEN KORUSUN.65.YAŞINDAYIM BÖYLE UTANILACAK TABLOLAR DAHA YAŞAMADIM....HİÇ KİMSE HALKI BUKADAR HİÇ SAYMAMIŞTI

savcı
savcı - 3 yıl Önce

savcı giderse yerine vali veya vali yardımcısı bakmalı

Ahmet Yolcu
Ahmet Yolcu - 3 yıl Önce

Yazık Ağrı ya her seçim dönemi kandırılarak halktan oy alınınıyor sonuç Ağrı bir türlü köy olmaktan kurtulamıyor.

Yusuf TAŞDEMİR
Yusuf TAŞDEMİR - 3 yıl Önce

Böyle bir ihtimal söz konusu olursa bir akp li olarak diyorum ki önümüzde herhangi bir secim olursa akp ağrıda küme duser

sabahattin aslan
sabahattin aslan - 3 yıl Önce

patnos teşkilatin.yenilemesi şartir cunku mevcut olan başkan ve teşkilat yenilemsi cok.önemli yetkililerden. patnos icin. konuyu ele alinmasi lazim teşekur ederim


SIRADAKİ HABER