Ak Partide Kongre Var Gençlik Yok

Ak Partili aktivistten durum özeti

Ak Partide Kongre Var Gençlik Yok

Ak Parti Ağrı Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresi yapıldı, her zaman Kültür Kongre salonunda yapılan  Gençlik Kongresi bu yıl 2500 kişilik kapalı spor salonunda yapıldı haliyle ''salonu'' doldurmak  büyük bir çaba isterdi ...
 Salon alanını ''malum parti'' teşkilatı doldurmaya çalışmıştı ama yine büyük bir bölümü boştu ve eksiklik gözlerden  kaçamayacak kadar belliydi.
 

Sanki iptal olan ''il başkanlığı'' kongresinin kırgınlığı yansımıştı salonun geneline , yüzlerdeki ifadeler onu tamamlıyor yöndeydi .
Bilindiği üzere Ağrı ve 7 ilçesinin kongrede yer alması gerekiyor yani toplamda 8 yerleşim yeri ve 4 belde  teşkilatının koordinasyonun böyle olmaması gerekiyordu, Ak Parti gibi büyük bir ailenin sergileyeceği bir tablonun çok altında bir bir kongre geçirdiğini söylemek yeridir .
Koltukta oturan bazı zatların çoğu zaman ağızlarını bir dirgen ot doldurmazken Ak Partinin en önemli birimi olan gençlik kolları kongresine kaç genç katılımcı sağladığını en az sizin kadar bende merak ediyordum.

Salonda yeterince genç göremedim  büyük bir teşkilata sahip olan Ak Partinin  her birimi 50 genç  kazandırsaydı şimdi orası tıklım tıklımdı , pandemi sürecini mazeret olarak  almayın çünkü örnek kongreler var!!
Kongreden sonra emimin salonda olan gençleride ben getirdim diye Ak Parti genel merkezine yaranmaya çalışan , hayatını reklam ve sosyal medyadan idame eden kişiler yememiş içmemiş hemen genel merkeze yaranmaya çalışmıştır...
Zaten salonda toplasan 300 -500 genç yoktu; kedi , ciğer meselesine döndü şimdi ...
Kedi buradaysa ,ciğer nerde ?
Her teşkilat üzerine düşeni  yapmadığını gördük,  seçimlerin kaderini belirleyen gençlik ne kadar umursanmış onun resmîni gördük..
Türkiye’de en genç nüfuza sahip olan bir ilin gençleri nerde?  diye , kendi kendinize sormadığınız sürece  kan kaybı sizi daha fazla ayakta tutamayacak .
Zorla salona gelen bir teşkilat yerine ,canı gönülden gelen gençleriniz olması daha güzel olurdu ,gençlik kongresinde yaşlı ve tükenmiş kişileri getirirseniz ,herkesin kongre bitsede eve gitsek ,hesabı yapmasının gayet normal karşılanması gerek.
    Velhasıl iç çatışma devam ediyor !!
“Çıma tû qulle ketiyi “
2000 kişi ile Diyarbakır’a gideceğine 500 genci salona getirmesi daha doğru olurdu...
Yerel seçimleri gençlerin sayesinde kazandım diyorsun da neden salona 500 genci dolduramıyorsun !!!

Bunu hatırlamanızda fayda var “seçimden önceki gençlik ile seçimden sonraki   gençlik”arasında düşünce farkını anlamamış gibi duruyorsunuz ...
 Son olarak halk müziğimizden bir sözle sizlere veda edelim.
“Gençlik elden gitti tutamıyorum eyvah!!”

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2021, 21:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
Antonyo
Antonyo - 3 yıl Önce

Kardeş ben kendim bile başkanlık yaptım boyle bir şey gurmedik cunku ana kademe yok vekil yok gençlik ne yapsin esnafin halini soran varmı vekilimiz arti ana kademe eskivan caddesinde gezeni gur dunuzmu

Ben
Ben - 3 yıl Önce

Ben Gençlik kolları başkanını seçimden sonra bir kez olsun canlı canlı görmedim ağrıda sayın vekilimizi patnos dışında çok nadir Ağrı ilinde gördüm tek gördüğüm Sayın Abbas AYDIN idi ondan sonra kim kimdir başkan yardımcıları kimdir bilmiyorum sadece sosyal medyadan reklam reklam zaten hdp vekiller burdan seçilip ondan ağrıya adım bile atmıyorlar işleri güçleri nerde bu ülke için zararlı eylem var bölücü faileyet var ordalar onları zaten ağrının vekili bile saymıyorum olanda zaten ortada yok

Anti yobaz
Anti yobaz - 3 yıl Önce

Ak parti nin kongreleri tıklım tıklım bu covid 19 virüsü onlara bulaşmıyormu kahvehaneler lokantalar kapalı neden

SIRADAKİ HABER