Sayan ve Yıldırım Ağrı Spor İçin Masaya Oturuyor

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan ve Ağrı 1970 Spor Kulübü Başkanı Mehmet Yıldırım Ağrı Spor için pazartesi günü masaya oturacak

Sayan ve Yıldırım Ağrı Spor İçin Masaya Oturuyor

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın ''Takımı tüm borçlerı ile devralabiliriz'',ifadesi sonrası  ilk görüşme pazartesi yapılacak.
Ağrı 1970 Spor’un BC Grup’a  devredilmesi arefesinde  devreye girerek satışa engel olan Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan Ağrı 1970 Spor yönetimi ile görüşerek tekliflerini sunduklarını açıkladı.

banner47
2022-223 sezonu fikstirünün belli olmasının ardından görüştüğümüz Savcı Sayan ; Bizim kırmızı çizgilerimiz var bunu Ağrı 1970 Spor yönetiminede ilettik Ağrı Spor’un renklerine,ismine müdahale edilmediği kentten ayrılmadığı sürece takımın yönetimini istediklerine devredebileceklerini kendilerine ilettik.Aynı zamanda takımın bütün borçlarını üstelenerek kentin dinamiklerini göz önünde bulunduracağımız yeni bir yönetimle  Ağrı 1970 Spor’a talip olduğumuzu da ifade ettik.
Pazartesi günü Ağrı 1970 Spor Kulübü yönetimi ile bir araya gelerek takımın geleceği noktasında gereken adımları atacağız .Ağrı Spor bizim kırmızı çizgimizdir ,renklerinin ,adının ve sahasının değişmesine müsaade etmeyeceğiz ,dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
ALİ KOÇ
ALİ KOÇ - 2 yıl Önce

BAŞKANIM SAKIN AĞRI SPORUN İSMİNİN DEĞİŞMESİNE EN GEL OLUN

SIRADAKİ HABER