Ağrı Spor'da Umutlandıran Gelişme , İş Adamı Oktay Kemal Özdemir ;''Yönetime Talibim''

Ağrı Spor cenahında sürpriz bir gelişme yaşandı İş Adamı Oktay Kemal Özdemir gazetemiz aracılığı ile Ağrı Spor yönetimine talip olduğunu açıkladı.

Ağrı Spor'da Umutlandıran Gelişme , İş Adamı Oktay Kemal Özdemir ;''Yönetime Talibim''

Ağrı 1970 Spor’un içine düştüğü durumla dertlenen uluslar arası fon yöneticisi ,iş adamı Oktay Kemal Özdemir Ağrı 1970 Spor için her türlü fedakarlığa hazır olduklarını açıklayarak tüm yaşam tecrübesi ile takımı kentin imaj çalışmasında vazgeçilmez bir marka haline dönüştüreceklerini iddia ederek açıklamalarda bulundu.

Oktay Kemal Özdemir;

Kentin çıkışı ve Ağrı’nın geleceği için Ağrı 1970 Spor başarılı olmalı herkes elini taşın altına koymalı.

Başarının kesinlikle tesadüfi ve tanımsız emeklerle yakalanacak bir durum olmadığının bilincinde ,yaşadığımız yüzyılın gerekleri ile uyumlu bir şekilde imajın bazen doğrunun ,bazen gerçekliğin bazen gücünüzün çok çok önündedir ürettiğinize imaj katarsanız ve bu imajı sağlayacak spor,sanat,turizm gibi alanlarınız varsa siz artık bir markasınızdır.

banner47
Bu minvalde Ağrı 1970 Spor’un Ağrı için çok büyük bir şans olduğu gerçeğinin altını çizerek farklılıkları bir kenara bırakıp bütünleştirici bir marka değer olarak Ağrı için bizlere çok büyük bir fırsat yaratma şansı sunmuştur.

Kısa süre önce basın aracılığı ile Ağrı 1970 Spor Kulübünün sıkıntılı bir süreçten geçtiği ve kente ait tüm değerlerin başka bir isim ,amblem ve renkle değiştirilmek üzere olduğunu büyük bir üzüntü ile öğrenmiş olduk.

Uzun yıllardır uzak kaldığım ve kısmen de ihmal ettiğimi düşündüğüm memleketimin takımının içine düştüğü duruma içerledim ve bu duygu gelinen noktada beni Ağrı’ya olan efa borcumu kısmen de olsa ödemek duygusu ile sardı.

Bu zaman zarfında gerek Ağrı Spor için elini taşın altına koyan kentin bir büyük kıymetinin yok olmaması için mücadele eden gerek yönetim gerekse bu platformda gayret gösteren tüm kurum ve kuruluşlarla temas sağlayarak üstümüze düşeni yapmaya hazır olduğumuzu buradan ilan etmek istiyorum ,dedi.

Yılllardır uluslar arası arenada organizasyon , şirket yönetimleri ve en nihayetinde iş adamı kimliği ile

bir çok başarıya imza atmış bir kardeşiniz olarak Ağrı Spor’un yaşatılması ve bir marka değer haline dönüştürülmesi için tüm tecrübelerimizi sahaya yansıtarak Ağrı 1970 Spor’un hizmetine talip olduğumuzu en kısa sürede gerekli görüşmeleri sağlayacağımızı ifade ederek tüm spor camiasına ve Ağrılılara saygılarımı sunuyorum dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Adem
Adem - 2 yıl Önce

Barikat04 seninle

Caner avcı
Caner avcı - 2 yıl Önce

Bu millet olarak ne kadar teşekkür etsek az

Yusuf Özcan
Yusuf Özcan - 2 yıl Önce

Gerçekten böyle kişiler Ağrıspora Lazım Arkanızdayız #BARİKAT04

Agrili
Agrili - 2 yıl Önce

Helal olsun abimize

Tugrul özer Ersin
Tugrul özer Ersin - 2 yıl Önce

Bu şahıs başta ağrılar olarak insanların temiz ve saf duyguları ile oynamış yapılması gereken işlemleri bir bir sıralamış sonrada sırra kadem basmıştır. 3 tane yakışıklı kelimeyi bir araya getirip cümle kurmakla entelektüel olunmuyor. Tüm Ağrı kamuoyunu oyalamiş şehrin takımını kendine reklam malzemesi yapmıştır.

Murat akgül
Murat akgül - 11 ay Önce

Agrililarin yüz karesi uckagitci oktay özdemir seni özveriyle düzeltemem karaktersiz milletin parasıyla hafa yapan uckagitci şarlatan murat akgul

SIRADAKİ HABER