Ağrı'da Doktorlar İş Bırakıyor

Dr. Ekrem Karakaya’nın silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesi sonrası Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde de 2 gün boyunca Acil dışında hizmet verilmeyeceği yönünde karar alındı

Ağrı'da Doktorlar İş Bırakıyor

Sağlık Çalışanlarına yönelik gerçekleştirilen şiddet olaylarına bugün bir yenisi daha ekleni.

Konya Şehir Hastanesinde bir hekim hasta yakını tarafından canice öldürüldü.

Türk Tabipler Birliği, Dr. Ekrem Karakaya’nın görev başında silahla öldürülmesi sonrası doktoralara yönelik şiddete karşı 7-8 Temmuz’da grevde olacaklarını duyurdu.

Türk Tabipler Birliğinin grev açıklaması kararının yarın 7 Temmuz tarihinde ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Doktorları da grev kararı aldı. Acil durumların haricinde gidecek hastaların gitmemesi uygun olacaktır.

Sağlık Sen Ağrı Şubesi saat 11:00’de Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde Sağlık çalışanlarına yapılan saldırıyı kınamak amacı ile Basın açıklaması yapacağı öğrenildi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mıhtar
Mıhtar - 2 yıl Önce

Bunlar daha iyi günlerimiz, yakına özeller yaygınlaşacak hepsi özeller geçecek, platin anjio stent ameliyatlar ve bilimum tedavi hep ücretli olacak. O ücretler tabiki bizlerden alınacak. O bakımdan bunların devletten istedikleri hakları konusunda destek olmalıyız. Yoksa özellerin insafına kalırız ki bu bir sağlık politikası ve kabak biz halkın başına patlar.

Admin
Admin - 2 yıl Önce

Zaten doktor mu var ağrıda bide iş bırakma keyfinize diyecek yok iş bırakın Allah rızası söyleyin ağrıda görev yapmak kebaptır beyler.

Mıhtar
Mıhtar - 2 yıl Önce

Bunlar iyi günlerimiz. Çok yakında tümden özeller insafına kalacağız. Çünkü özellerin doktorlara sağladığı imkanları devlet sağlamıyor.

SIRADAKİ HABER