Taner Söylemez'den Ağrı Valisine ''Sen Hayırdır Vali Bey ?''

Şimdi siz bilmezsiniz ama bu sayfanın takipçileri iyi bilir biz başlarken Ağrı'yı balkondan seyretmeyeceğimizi ,salonların keyfinin değil,sokakların kahrının siyasetini ve gerçeğini söz vermiştik .Günü geldi tekrarda fayda var o halde. Biz mahallenin çocuğuyuz...Ağrılıyız, Ağrıyız..

Taner Söylemez'den Ağrı Valisine ''Sen Hayırdır Vali Bey ?''

Şimdi ben başlarken Osman desem adının önündeki Dr. Vali remzine ayıp etmiş olur muyum bilmiyorum.

Ben vatandaşım sonuçta ,Cuma Namazı çıkışında elini tuttuğunuz, bir program dahilinde yanağını sıktığınız çocukların babası bir vatandaş.

Ağrı Valiliği ne yapar diye her gün Ağrı Valiliğinin sosyal medya hesaplarını takip eden bir vatandaş.

Devlet terbiyesinden haberdar, halkın karşısına kankalarınızla fotoğraf paylaştığınız bir sayfadan Vali olmanız münasebetiyle (yoksa umurumda değil) sizi takip etmek zorunda olan bir vatandaş.

Tik Tok fenomeni olmak gibi bir arzunuz varsa mesleğim gereği arka fonu destekleyecek, aklınızın alamayacağı kadar argümana sahip ,hatta size özel beste desteği sunacak söz yazacak kadarda eli kalem tutan bir vatandaşım ..

Ama ben isterim ki karşısında ki müteahhide iki eli cebinde ,kaymakama ,emniyet müdürüne eli cebinde fotoğraflarla vatandaşa mesaj veren bir valim olmasın ..

Ama ben isterim ki hane ziyaretlerinde evinin salonuna serecek halı bulamayan vatandaşın evine zırhlı deri terlikle giren bir valim olmasın.

Devlet ben olsun ben devlette vücut bulayım.

Ama haklısınız çoğu açlık sınırının altında, tamamı yoksulluk sınırında bir kentte bu kadar tevazuya da gerek yok.

Nihayetinde sizin çocuklarınızın nazar boncuklu bilekliklerini de faturalandırabileceğiniz hesap sorulmayan ödenekleriniz var.

Hatırlatmakta fayda görüyorum karşınızdaki emniyet müdürünün yada herhangi bir kurum amirinin zoruna gitmese de bir vatandaş olarak ben o fotoğrafların Devlet hesabından bana servis edilmesinden rahatsızlık duyuyorum.

O zaman ne yapalım biliyor musunuz kimin karşısında eli cebinde dolaştığınızı bir kenara bırakalım bir dahaki haberde kimleri kimlerle beraber kimin dizinin dibine oturttuğunuzu paylaşalım..

Diyorum ya ben sade bir vatandaşım bir dahakini İçişleri Bakanımıza soralım bu fotoğraf karesinde ne işiniz var diye..

Haaa öyle sizin sağ elinizle solu gösterdiğinizde herkesin farklı yere baktığı sözde soru fotoğrafları gibide olmayacak sorumuz ..

Tek atış tam isabet…

YORUM EKLE
YORUMLAR
Muhsin tayhan
Muhsin tayhan - 1 yıl Önce

Cumhurbaskanimiz vali ve belediye baskanlarina sesleniyor halkin içine girin halkla içiçe olun ne yazikki bizim valimiz halkla içiçeyi birakmiş rendevum bile vermiyor mulku amir gördum suleyman eleman musa işin kutlu Aktaş agriya hizmet yok poz vermek çok

Ağrı
Ağrı - 1 yıl Önce

Bu vali Ağrıya bir çivi bile çakmadı. Görevim dolsun da gideyim düşüncesinde ama bu memleketin vebalini, o maaşın vebalini Allah sorar. Bazı valiler fabrika yaptı, stadyum yaptı, sanayi sitesi yaptı, bunun tek bir icraati yok. Belediyemiz yok, bari valilik el atsın diyoruz ama sanki ikisi tek çivi çakmayacaklarına yemin etmiş gibi.

Ömer sancak
Ömer sancak - 1 yıl Önce

bu vali ve beraberindekiler ve ağrı gazetecileri hepsi aynı karede vatandaşı soyunuz yazıklar olsun sizlere

Hakan Yaşar
Hakan Yaşar - 1 yıl Önce

Agrili siyasetçiler, gazeteciler, ihaleciler sağolsun. Başkasını suçlamaya hakkımız yok. Başka yerlerin vekilleri ağrının tüm kurumlarına hemşehrilerini, akrabalarını müdür, amir, yönetici aramak için uğraşırken Ağrılı yetkililer Ağrıları görevden almak için uğraşıyor. Söylemez bey, söyler misiniz: Yan illerin kaç elemanı Ağrı'da yönetici, Ağrılı kaç kişi yan illerde yönetici? Yöneticiyi bıraktım Ağrılı kaç kişi yan illerde memur, işçi, çöpçü, güvenlikçi???? Hele bir istatistik çıkarın bakalım!

SIRADAKİ HABER