Taşlıçay Kaymakamlığına Emirhan Arıkan Atandı

23 Ağustos 2023 tarihli 2023/388 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararnamesi doğrultusunda Ağrı’nın Taşlıçay ilçesi Kaymakamlığına Burdur’un Karamanlı ilçesi eski Kaymakamı atandı.

Taşlıçay Kaymakamlığına Emirhan Arıkan Atandı

23 Ağustos 2023 tarihli 2023/388 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararnamesi doğrultusunda Ağrı’nın Taşlıçay ilçesi Kaymakamlığına Burdur’un Karamanlı ilçesi eski Kaymakamı Emirhan Arıkan atanmış ve karar resmi gazetede yayımlanmıştır.

Tutak eski Kaymakamı Adem Topaca ise bu kararname ile Malatya’nın Akçadağ ilçesine Kaymakam olarak atandı.

Kaymakam Emirhan Arıkan Kimdir

Kaymakam Emirhan Arıkan 1994 yılında Antalya’nın Alanya ilçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Alanya’da tamamladı. 2012 yılında girdiği İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi lisans programını 2016 yılında tamamladı. 2018 yılında kısa bir süre Ziraat Katılım Bankasında Müfettiş Yardımcısı olarak çalıştı. Aynı yıl açılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Meslek hayatına Antalya Kaymakam Adayı olarak başladı.

Trabzon/Araklı ve Diyarbakır/Bağlar ilçelerinde refiklik stajını tamamladı. Zonguldak/Alaplı’ da 3 ay, Yozgat/Aydıncık’ta 11 ay ve Yozgat/Kadışehri’nde 6 ay kaymakam vekilliği görevini üstlendi. 107. Dönem Kaymakamlık Kursu’nu başarıyla tamamlayarak Burdur’un Karmanlı ilçesine Kaymakam olarak atandı.

Kaymakam Emirhan Arıkan evli ve bir çocuk babasıdır. İyi derecede İngilizce bilmektedir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER