Tutak Kaymakamı Erkan Adıbelli Oldu

23 Ağustos 2023 tarihli 2023/388 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararnamesi doğrultusunda Ağrı’nın Tutak ilçesi Kaymakamı değişti.

Tutak Kaymakamı Erkan Adıbelli Oldu

23 Ağustos 2023 tarihli 2023/388 sayılı Cumhurbaşkanlığı kararnamesi doğrultusunda Ağrı’nın Tutak ilçesi Kaymakamlığına Nevşehir Kozaklı eski Kaymakamı Erkan Adıbelli atanmış ve karar resmi gazetede yayımlanmıştır.

Tutak eski Kaymakamı Enis Aslantatar ise bu kararname ile Kars’ın Sarıkamış ilçesine Kaymakam olarak atanmıştır.

Tutak Kaymakam Erkan Adıbelli Kimdir

İlk-orta ve lise eğitimini Yozgat’ ta tamamalayan Erkan Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimlerler Fakültesi Kamu Yönetimi mezunudur.

Memuriyet hayatına 2014 Yılında Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulunda Vergi Müfettiş Yardımcısı olarak başlayan Adıbelli 2018 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Amasya Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliğine intisap etti. Kars/Kağızman ve Yozgat/Sorgun ilçelerinde refiklik stajını tamamladı. Kırşehir/Çiçekdağı ve Kayseri/Özvatan ilçelerinde Kaymakam Vekili, Isparta/Şarkikaraağaç ilçesinde Kaymakam olarak görev yaptı. Kaymakam Erkan Adıbelli son olarak Nevşehir Kozaklı Kaymakamı olarak görev yaptı.

Erkan Adıbelli evli ve 1 çocuk babasıdır.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER