Vali Koç Ağrılı Gazetecilerle Buluştu

Ağrı Valisi Mustafa Koç gecikmeli 10 Ocak Dünya Gazeteciler Günü programında Ağrı Basını ile bir araya geldi.

Vali Koç  Ağrılı Gazetecilerle Buluştu

Ağrı Valisi Mustafa Koç, kentte görev yapan yerel ve ulusal basın kuruluşu temsilcileri ile düzenlenen programda bir araya geldi.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Ağrı Burçin Uysal Öğretmenevinde düzenlenen kahvaltı programında gazetecilerle bir araya gelen Vali Mustafa Koç, gazetecilerin geçmiş 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.
Programda gazetecilere; kentte yapılan, yapımı devam eden ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgiler veren Vali Koç, kentin Türkiye’de önemli bir tarım ve hayvancılık merkezi olduğuna dikkat çekerek, son zamanlarda bu alanda her ne kadar gözle görülür bir gerileme oluşmuşsa da atılmış ve atılacak adımlarla bu alanda yeniden bir canlılık yaşanması için gayret gösterdiklerini kaydetti. 
Öte yandan kentteki istihdam alanlarının arttırılması, sosyal ve kültürel hayatın canlanması için yapılan ve yapılması planlanan Tesktilkent, Alışveriş Merkezi, Kent Müzesi, Fizik Tedavi Hastanesi, Mesire Alanları, Jeotermal Seralar, Tarımsal Sulama ve diğer projelerin de devam ettiğini ifade eden Vali Koç, bu projelere ek olarak yeni projeler üzerine de çalıştıklarını belirtti.
Ayrıca, kentte huzur ve güven ortamının sağlanmasına yönelik asayiş, terör, düzensiz göç, uyuşturucu ile mücadele çalışmalarının da aralıksız sürdüğünün altını çizen Vali Koç, kentin her alanda kalkınması için bütün kurum ve kuruluşların gayret sarf ettiğini vurguladı.
Program Vali Koç’un gazetecilerinin de kentin sorunlarına ilişkin sordukları soruları cevaplamasının ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali kadak
Ali kadak - 4 ay Önce

MaşAllah ekibe bak gazetecilere Allah aşkına alakaları yok

Ağrılı  has ağrılı
Ağrılı has ağrılı - 4 ay Önce

Fessbukcuuu Tayfaaa

SIRADAKİ HABER