Yakışmadı Dilan Hanım

Diyadin Kaymakamlığı iftar yemeğinde protokol masası garipsendi

Yakışmadı Dilan Hanım

Ağrı'nın Diyadin İlçesi Kaymakamlığı tarafından tertip edilen  ve Diyadin Kaymakamlığı sosyal medya hesabı üzerinden servis edilen fotoğraflarda protok masası şaşkınlık yarattı.

Diyadin Kaymakamlığı'nın düzenlediği İftar yemeğinde İlçe Jandarma Komutanı ve İlçe Emniyet Amiri'nin  kenara itilmiş görüntülerini hayretle izeledik. Devlet adabını bilen ve nezaket kurallarına ihtimam gösteren Ak Parti Milletvekili Adayı Dilan Özmen Özgün'ün protokol masasında ki duruşunu şaşkınlıkla izledik.

Dilan Hanımla Astop'un kuruluş aşamasında tanışmış Ak Prarti Kadın Kolları  kongresinde  uzun bir aradan sonra Ağrıda birilerinin gölgesine sığınmadan şahsiyetimle ve hak ettiğim için  buradayıma çalan omurgalı siyasetçi edasında konuşmasını hayranlıkla izlemiştik.

Konuşmasında kendisini var eden anne ve babasının ardından eşine ve sonra teşkilat mensubu arkadaşlarının desteklerine teşekkür eden ve gözlerinin içine bakarak teşekkür bekleyenleri,birilerinin gölgesine sığındığı yolunda cümle sarf etmesini bekleyenlerihayal kırıklığına uğratan o kişilikli duruşun,Dilan Özmen Özgün'ün bu kadar kısa bir süre içerisinde birilerinin bir yerlere göstermek adına çektiği ve kendisini bir figür olarak kullandığı fotoğraf karesinde girmesini yadırgadık.

Dilan Hanım, bize sorulduğunda nezaketi ve sağlam karakteri ile tarif ettiğimiz ve Ak Partide Cumhurbaşkanının gölgesine sığınmadan sürdürdüğünüz Özgün siyasetinizi  terk etmemenizi erk'e  teşne yaşayanların  küçük ayak oyunlarına gelmemenizi Ağrılı olarak rica ediyorum.

Sizlerin o masalarda  henüz adaylık dışında her hangi bir vasfa sahip olmadan baş köşeye kurularak İlçe Jandarma Komutanı ve İlçe Emniyet Amirini lüzuma binaen bir köşeye sıkıştırılmasına göz yummanız bundan sonra kuracağınız ''Kahraman Ordumuz ve Kahraman Emniyet Teşkilatımız'' cümlelerinin samimiyetine gölge düşürmüştür. Bu tavrınız Ömer Halisdemir'in Fethi Sekin'in Komutanlarının ve Müdürlerinin onurunu incitmiştir. Onlar bu gün bu olağan üstü şartlarda bunu ifade edmiyorlarsada ben buradan güvenlik güçleri adına dillendireyim istedim.

Çünkü resminizi gösterdiğim Güvenlik güçlerine mensup  arkadaşlarımdan  aynı tepkiyi aldım.Bunu Protokol bilmez Kaymakamlığın seçim kanunlarınıda ihlal ettiği gerekçesi ile yazmıyorum sadece son 

 yıllarda umut veren siyasi bir ''şahsiyetin'' böyle ucuz ayak oyunlarında heba olmasını istemedğim için uyarmak istiyorum.

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2018, 14:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
Müzeyyen Yalçın
Müzeyyen Yalçın - 6 yıl Önce

Dilan Özmen Özgün hanımefendi haddini bilen nezaket ve protokol kurallarını gayet iyi bilen yüksek tahsilli, insanların gönüllerinde sevgi ve muhabbet kuran bir insandır , sizin bu tür yazılar la biz takipçilerini üzdüğünü bildirmek istedim, memlekette bu kadar sıkıntılar, sorunlar varken bir hanımefendinin başköşede oturması, sizi niye bu kadar gerdi anlamadım, o toplulukta dikkat ederseniz bir hanımefendi var, kim olsa baş köşede yer gösterir.

Seval Şengül
Seval Şengül - 6 yıl Önce

Bir hanımefendi olarak tabi ki baş köşede oturması gerekir;daha kaliteli haberler yapmalısınız bence.

Mesut
Mesut - 6 yıl Önce

Dilan Özmen Özgün hanımefendi haddini bilen nezaket ve protokol kurallarını gayet iyi bilen yüksek tahsilli, insanların gönüllerinde sevgi ve muhabbet kuran bir insandır bu tür algılar ile yıkamayacığınızı birgün sizlere kendisi öğretecektir kendisi halen aktif olarak Ak Parti Ağrı İl Kadın Kolları Başkanlığı Görevindedir ve protokoldede o kimlik ile görülmektedir. Bu tür algılarla hiç birşekilde başaramayacaksınız. Dilan Özmen Özgün hanımefendiye çıkmış olduğu bu kutlu yolda başarılar dilerim RABBİM yardımcısı olsun .

Abdullah seyhan
Abdullah seyhan - 6 yıl Önce

Birilerine yaranmak için milletin temsilcisi olan böyle şahsiyetlerin kimliğini anlamsız ve gereksiz gözlemlerinizle zedelemeyin bence kınanması gereken o masadakilerin yeri değilde sizin tutum ve davranışlarınızdır

Şaşkın
Şaşkın - 6 yıl Önce

Neyi biliyor ne başarısı var acaba? Evine babalık annelik yapamayanlar bu şehirde enteresan ilgi görüyor aksini idda eden ağrının olduğu noktaya baksın ikna olmuyorsa az ötede erzurumun akıl almaz gelişimine baksın cahiliye dönemi biteli çok oldu sanıyorum !!!

SIRADAKİ HABER