Özmen ;Hedef 1.Parti Olmak

Ak Parti İl Başkanı Özmen Gazetemizi ziyaret etti

Özmen ;Hedef 1.Parti Olmak

Abbas Aydın'ın Milletvekili Adaylığı için istifasının ardından Ak Parti İl Başkanlığı görevine getirilen Avukat Sedat Özmen ve Medyadan sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Gürtekin seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdikleri çalışmalar neticesinde gazetemizi ziyaret ettiler.

Özmen 16Yıllık iktidarlarının Ağrıya yaptığı hizmetlerin Cunhuriyet tarihine eş değer olduğunu ifade ederek hizmetlerinin sürekliliği için Ağrı'nın yeniden Ak Parti Bayrağını dalgalandırmak kararında olduklarını gözlemlediklerini söyledi.

Özmen;Şuan 3 milletvekili çıkarabilecek güce sahip olduğumuz saha çalışmalarımızda belirgin bir şekilde ortaya çıkmış durumda bundan sonraki çalışmalarımız da  kalan kısa süreçte inşallah 4. sıra Milletvekil adayımız Erhan Bey'i demeclise taşımak yönünde sebatla devam edecektir,dedi.

 Ziyarette Mustafa Gürtekin'de;Hdp sahada algı yapma konusunda çok yetenekli ama bugün onlarda bizim gücümüzün farkındalar Ağrı dan birinci parti olarak meclise gitmek istiyoruz.bunu yapacak güç ve dinamizmde kısa sürelide olsa görece gelen teşkilatımızda var ve son safhasına kadar tüm enerjimizi safr ederek bu hedefimize ulaşacağımızdan eminim ,dedi.

Ziyaret yerel sorunların konuşulması ile son bulurken basına yansıyan tüm olumsuzlukların seçim sonrası çözüme ulaşması gayreti içinde olacaklarını ifade ettiler.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2018, 18:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER