YAKMAYA ALIŞANLAR, YAPMAYA ÇALIŞANLARI ANLAMAZLAR

Taner Söylemez Doğubayazıt Kent Ormanı müjdesine ilişkin geliştirilmek istenen polemiği yazdı

YAKMAYA ALIŞANLAR, YAPMAYA ÇALIŞANLARI ANLAMAZLAR

Tüm Türkiye’nin çaresizlik içinde izlediği orman yangınlarınla ciğerleri yanarken yüreklere bir nebze olsun su dökmek adına Doğubayazıt Belediyesinin uzun zamandır hazırladığı Kent Ormanı projesini açıklaması bir takım çevreleri rahatsız etti. 

Yakmaya alışanların yapmaya çalışanları anlamamasını doğal karşılıyoruz zira biz bu kafayı Orhan Miroğlu’nun önünde düğme ilikleyip elinde ‘’terror’’ etiketiyle insan avına çıktığı günden beri tanıyoruz. 

Rant için talan edilen yakılan ormanlara,yandaşa meydan açmak için yağmalanan Kaz Dağlarına sessiz kalan bu ranttaşların toplamda 10 milyon 200 bin lira bedelle alınan 306 dönümlük bir alanı rant kapısı olarak gösterip vaveyla koparmalarını da iyi anlıyoruz. 

Gider dediklerinde, kalan ,yapamaz dediklerini yapan,sokağa çıkamaz dediklerinde şimdi sevgiyle karşılanan ,vatandaşla iç içe bir idarenin başarısıdır aslında kıskanılan. 

Doğubayazıt gibi kadim bir kentte 1 dönüm araziye 30 bin lirayı çok gören zihniyet kente ilgisini ,kentlinin derdini nasıl gördüğünü gözler önüne seriyor zaten bu feryatları ile. Dedik ya yakmaya alışanlar yapmaya çalışanları anlayamazlar. Aslında anlarlar da işlerine gelmez şu kahve köşelerinde ömür biçip gün saydıkları ve her gün sokakta ayak seslerini halkın alkışları arasında daha güçlü duydukları kadının hizmetidir haz etmedikleri . Ve faydalanamadıkları güç, bölüşemedikleri rant her gün hizmet olarak akıyor  Doğubayazıtlının evine, kapısına .. 

Evet baylar,bayanlar şu orman yangınlarına taşıyamadıkları bir kaşık suda kıyamet koparanların çekemedikleri senin yarınların için var edilmek istenen yeşil Doğubayazıt’ın kent ormanlarıdır. Yarınlarındır,biliyorum kanmasın sen. Mide bulandırmaya niyetlilerin varsa Doğubayazıt’ın en ücra noktasında dönümü 30 bin liraya arsası onu da sen al sen ormana dönüştür BU UCUZ ŞOVLARA KANMA.

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2021, 23:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER