Yıldız Acar Yol Yapımında Rekora İmza Atıyor

Doğubayazıt'a hizmet için yürekli adımları ile yol almayı sürdüren Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar bölgede bir rekora imza atarak konuşan değil,çalışan belediyecilik anlayışını hakim kıldığı sürecin tamamını kamuoyu ile paylaştı.

Yıldız Acar  Yol Yapımında Rekora  İmza Atıyor

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar kentin önemli dinamikleri ile bir araya geldiği yemekli basın toplantısında müjdeli haberi kamuoyu ile paylaştı ardından faaliyet raporunun önemli kalemlerine ilişkin bilgileri sundu.

Acar’ın özel bir restoranda STK ve Mahalle muhtarları ile bir araya geldiği toplantının gündemine asfalt ihalesi oturdu.

STK temsilcileri ve Muhtarlar asfalt ihalesinin sonuçlanması ve 15 Nisan’da çalışmaların başlayacak olmasını büyük bir heyecan ve alkışlarla karşıladılar.

Acar Konuşmasına başlarken ; Biz Doğubayazıt Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana, katılımcı belediye anlayışı ile gerek sosyal alanlarda, gerek hizmet alanlarında gücümüz yettiği kadar, yetmediği zamanlarda halkımızdan aldığımız güç ve destekle en iyi hizmetleri sunmaya çalıştık ve bugün bunun gururu ve onurunu tekrar sizlerle paylaşıyoruz, ifadelerine yer verdi.

Her türlü öneri ve eleştiriye açık olduklarını ifade eden Acar ;sizin eleştirileri ve önerinizle bizlere açmış olacağınız pencereden kentimiz için yeni bir yol haritası çizdiğimiz şu süreçte çok önemli bir katkı sunacağınızın bilinci ile kapımızı her zaman sizlere açık tutuyoruz. Biliyorsunuz ki sevgi paylaştıkça büyür, özlem paylaştıkça büyür, her şey paylaşmaktan geçer ve bizde bu minvalde sizlerle birlikte büyüyen modern bir Doğubayazıt’ın inşası için, her gün artan heyecanımıza ortak olduğunuz katkı sunduğunuz için teşekkür ediyor yeniden hoş geldiniz diyorum,dedi.

Acar Konuşmasında bugüne dek yapmış oldukları işleri başlıklar halinde katılımcılarla paylaştı.

Acar görevi devraldıkları dönemde yaklaşık 49 milyon olan borcumuzu bugün itibari ile 16 milyon 776 bine liraya indirmiş bulunmaktayız.

Bu başarı kaynakların doğru ve verimli kullanılmasının bir sonucu olarak mali tablolarımıza yansımış ve yansımaya da devam edecektir,diye konuştu.

Acar; hali hazırdaki toplantımızın ana gündem maddesinin yol sorununa ilişkin attığımız adımların bugün ete kemiğe bürünmesi ve kısa bir süre içinde start alınacak pozisyonda olduğumuzu sizlerin huzurunda tüm kamuoyu ile paylaşmak olduğunu tahmin edebiliyorsunuzdur.

Evet nihayet Doğubayazıt’ta yaşayan her birey gibi bizlerde en büyük sorunumuzun yol olduğunu paylaşacağız ama paylaşırken de nerede neyi ne kadar harcadığımızı ve karşılığında alacağımız hizmeti de detaylandıracağız …

218 Kilometre Yol Çalışması..

2021 yılı hedeflerimizin başında yer alan asfalt ihalesinde sona geldiğimizi her türlü engelleme ,karalama ve kumpasa rağmen ilçemizin en büyük mağduriyetini ortadan kaldırdığımızı müjdelemek istiyorum.

2021 yılına damgasını vuracak olan işlerin takip ve sürdürülebilirliğini kimsenin kuşku duymayacağı bir çalışma metodu ve özveri ile kontrol ederek ilçemizi tam 67 Kilometre asfaltla buluşturacağız.

Yine alt yapısı tamamlanmış olan yollarımızda asfaltla paralel olarak 130 bin metrekare kilitli parke taşı yapımı ile kentimizi çamur deryasından ve tozdan kurtarmış olacağız yine bu çalışmaları destekler nitelikte 21 Kilometrelik sathi kaplamanın da bu çalışma sezonunda sona erdirileceğini sizlerin aracılığı ile kamuoyunun bilgisine sunmak istiyorum dedi.

Yıldız Acar konuşmasının sonunda; Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık ise ölüme götürür. Biz sizlerden aldığımız enerji ve güç ile o cesareti kendimizde toplayarak büyük bir kararlılıkla görevimizi sürdürmeye devam edeceğiz, ifadeleri ile kararlılığını birkez daha ortaya koydu.

Program sonrası hatıra fotoğrafı çekildikten sonra Acar tüm misafirlerini tek tek uğurladı.

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2021, 18:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER