9 Öğrencisini İstismar Eden Öğretmen Tutuklandı

daha önce gerçekleştirdiği cinsel saldırı nedeni ile 25 yıl hapis cezasına çarptırılan sapık öğretmen yargıtay sürecini beklerken 9 öğrenciyi daha mağdur etti.

9 Öğrencisini İstismar Eden Öğretmen Tutuklandı

 Samsun’un İlkadım İlçesi Kazım Orbay İlkokulunda görev yapan sınıf öğretmeni cinsel istismar iddiası ile tutuklandı. 

Yüksel Özkan’ın 2016 yılında Canik ilçesinde bir başka okulda görevliyken öğrencilerine yönelik cinsel taciz suçlamasıyla gözaltına alındığı ve tutuklandığı ortaya çıktı. 

Bir süre cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edilen Özkan, tutuksuz yargılandığı davada 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Karara dair itirazda bulunan Özkan’ın dosyası  Yargıtay’da beklerken Özkan bu kez görevli olduğu ilk okulda 9 öğrencisine cinsel istsimarda bulundu. 

Ceza almasına rağmen tutuklanmayan Özkan yine aynı suçu işledi. 

Olayın duyulması üzerine gözaltına alınan Özkan, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından “cinsel saldırı” suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan Yüksel Özkan, tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Yüksel Özkan'ın 2016 yılında Canik ilçesinde bir başka okulda görevliyken öğrencilerine yönelik taciz suçlamasıyla gözaltına alındığı ve tutuklandığı ortaya çıktı. Bir süre cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edilen Özkan'a, tutuksuz yargılandığı davada 25 yıl hapis cezası verildiği, Yargıtay'a itirazı nedeniyle hukuki sürecin devam ettiği belirtildi. 

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2021, 20:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER