Kağızman da Doğubayazıt Mucizesi

Doğubayazıt Belediye Spor futbol sahalarında ender görünen bir mucizeyi gerçekleştirdi uzatma dakikalarına 1-0 yenik giren Bayazıt hakemin bitiş düdüğü ile 3 puanın sahibi oldu.

Kağızman da Doğubayazıt Mucizesi

Kağızman’da Doğubayazıt Mucizesi  

Bölgesel Amatör  Lig 2. Bölge 3. Gurupta mücadele eden Doğubayazıt Belediye Spor bugün Kağızman deplasmanında mucize yarattı. 

Uzatmalara 1-0 mağlup giren Doğubayazıt Belediye Spor Hakemin bitiş düdüğü ile 3 puanın sahibi olarak sahadan galip ayrıldı. 

Maçı uzun süre galip götüren Kağızman Gençlerbirliği Spor normal süresinde 1-0 olduğu önde olduğu maçı uzatmalarda 1er dakika arayla yediği 2 gollemağlup tamamlayarak 3 puanı Doğubayazıt Belediye Spor’a hediye etti. 

Doğubayazıt Belediye Spor Teknik Direktörü İshak Özbey maç sonrası yaptığı açıklamada ; 

Normal şartlarda farklı kazanmamız gereken bir maçı rakip takımın bulduğu golden sonra futbol oynatmamak çabası nedeni ile uzatma dakikalarında döndürmeyi başardık. 90 dakika usanmadan futbol ortaya koymaya çalışan futbolcularımı tebrik ediyorum, dedi. 

Doğubayazıt Belediye Spor Kağızman deplasmanından aldığı 3 puanla 19 puanlı lider Yakutiye Spor’un 2 puan altında 17 puanla 3. lük koltuğuna oturdu. 

Doğubayazıt Belediye Spor'un golleri 90+4 te Özgür ve 90+6 da Mahsun'dan geldi.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2021, 19:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER