Bakan Koca'nın İstifası Gündemde

Daha önce İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yaşanan anlaşmazlık nedeni ile istifası aşamasına gelen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın çaresiz kaldığı Ak Parti Kongreleri ve son olarak cenazede objektiflere takılan görüntüsü nedeni ile istifanın eşiğinde olduğu konuşuluyor

Bakan Koca'nın İstifası Gündemde

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın istifa edeceği kulislerde dillendirilmeye başlandı.

Pandemi sürecinde 1. dalgayı başarı ile yönettiği iddiası ile övgüler düzülen Bakan Koca'nın Ak Parti Kongrelerinden duyduğu rahatsızlık ve son olarak cenaze töreninde basına yansıyanm fotoğrafı ile rahatsızlığını ifade ederek özür dilemesinin ardından uyarıldığı iddia ediliyor.

banner47
Aşırı kalabalık AKP Kongreleri sırasında sesi çıkmayan, ancak bu durumdan rahatsızlığı bilinen Bakan Koca, Emin Saraç'ın cenazesinde sosyal mesafe kurallarına uyulmadığına ilişkin eleştirilere özür dileyerek karşılık vermişti.

Bu özür nedeniyle Cumhurbaşkanlığı Sarayındaki önemli bir  kişinin Bakan Koca'ya "Cumhurbaşkanımızın bulunduğu yerde özür dilemek  uygun kaçmadı" diye sitem ettiği öğrenildi.

Fahrettin Koca'nın bu kişiye, zaten istifamı gönderiyorum dediği kaydedildi.

İddiaya göre Koca'nın görevden affı kısa sürede açıklanacak. Koca'nın yerine de Rektör Cevdet Erdöl'ün getirileceği konuşuluyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER