Balıkesirde Kahreden Kaza 14 Ölü

Balıkesir OSB Çevre Yolunda Edremit istikametine doğru seyir halinde olan bir yolcu otobüsünün yoldan çıkarak takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 14 kişi hayatını kaybetti, 18 kişi ise yaralandı.

Balıkesirde Kahreden Kaza 14 Ölü

Zongulak İzmir seferini yapan EFE TUR firmasına ait yolcu otobüsü virajı alamayarak devrildi. Kaza bölgesinde yaklaşık 40 metrelik fren izi olduğu ve viraja 95 KM hızla giren aracın virajı alamayarak takla attığı belirlendi. Aracın iki sürücüsününde hayatını kaybettiği kazada olay yerinde 11 hastanede 3 kişi olmak üzere 14 kişi yaşamını yitirdi. 

banner47
Kazada yaralananlar 5 farklı hastanede tedavi altına alınırken hayati tehlikesi devam eden yolcularında bulundu ğu bilgisi geldi. 

Kaza ile ilişkili olarak Balıkesir Valiliği yaptığı açıklamada ; 

"08.08.2021 Pazar günü saat 04.40 sıralarında Balıkesir OSB Çevre Yolunda Edremit istikametine doğru seyir halinde olan bir yolcu otobüsünün yoldan çıkarak takla atması sonucunda meydana gelen trafik kazasında maalesef 11 vatandaşımız kaza mahalinde, 3 vatandaşımız hastanede olmak üzere 14 kişi hayatını kaybetmiş, 18 vatandaşımız ise yaralanmıştır. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER