İşte Akıllardaki Soru ''Ak Parti Işın'a Danışacak mı?''

Ak Parti Listesine Vali Işın müdahil edilirmi ?

İşte Akıllardaki Soru ''Ak Parti Işın'a Danışacak mı?''

Yerel Haber kaynaklarında Ak Parti Ağrı Milletvekili Aday Listesine son şeklini verecek olan komisyon için zikredilen isimler Ağrı Eski Valisi Musa Işın Ak Parti Listesine etki edermi sorusunu akıllara getirdi.

Yerel kaynaklar Ağrı için oluşturulan komisyonun Başbakan Binali Yıldırım,İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala’dan oluştuğunu yazdı.

Komisyonda halef selef 2 İçişleri Bakanının yer alması Ak Parti’nin aday belirleme sürecinde terör örgütleri ile ilişkisi muhtemel isimlerin bertaraf edilmesinde titiz bir uygulama içinde olduğu intibası uyandırdı.

Ağrı Eski Valisi Musa Işın’ın gerek Çözüm süreci ve gerekse Fetullahçı terör’ün hain darbe girişiminde Ağrı da görev yapıyor olması, bölgeyi yakından tanıyan bir isim olması yine Ağrı Valiliği görevinden önce İçişleri Bakanlığı Genel Sekreterliği görevini yürüttüğü sırada dönemin içişleri bakanı Efkan Ala ile yakın mesai yapmış olması sebebiyle Ağrı Ak Parti Milletvekilliği listesinin oluşmasında danışılacak bir isim olacağı konuşuluyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
şeno
şeno - 6 yıl Önce

kesin etkisi olur.Vekile attığı sağlı sollu kroşeleri anlatır.Onun Boks Milli takımına girmesini önerebilir.

isini seviyoruz
isini seviyoruz - 6 yıl Önce

vali.musamizi geri istiyoruz yada agrida millet vekili olsun

SIRADAKİ HABER