Ağrılı Öğrencilerden Örnek Davranış

Ağrı Cumhuriyet İlk okulu 2/A sınıfı öğrencileri kan bağışı kampanyasına imza attı

Boylarından büyük iş başardılar

Ağrı Cumhuriyet İlkokulu 2/A Sınıfı öğrencileri yıl sonu etkinliği olarak Sınıf Öğretmenleri Yüksel Yaşar ve Öğrenci Velisi Hacer Nevruz’un koordine ve himayasinde ‘’can ver Kan ver Ramazan’da Hayat ver sloganıyla başlattıkları kan bağış kampanyasını Ağrı Merkez Cumhuriyet İlk Okulu Bahçesinde Doğu Anadolu Kan Merkezi Erzurum Kan Bağış Merkezi Kan Bağışçı Kazanım Uzmanı Turgay Burul ve Ağrı Kızılay Şube Başkanı Fahrettin Selçuk nezaretinde Erzurum’dan gelen ekiple birlikte gerçekleştirdiler.

Cumhuriyet İlkokulu 2/A sınıfı Sınıf Öğretmeni Yüksel Yaşar; Yıl sonunda çocuklarımızın hayata hazırlanmasında önemli rol oynayacak bir etkinlikle döneme veda etmeyi amaçladık bu hedef noktasında Velilerimizle bir araya gelerek nasıl bir projeyi hayata geçirebileceğimiz konusunda istişarelerde bulunduk. Veliler toplantısında aldığımız kararla özellikle Ramazan Ayı’nın da yaklaşması ve bu dönemde kan bağış oranlarının düştüğü gerçeğini de göz önüne alarak ‘’Kan Bağış Kampanyasını yapmaya karar verdik.Bu etkinlikte çocuklarımızla birlikte gerek afiş hazırlanması gerek görseller ve gerekse vatandaşlardan ricalarla kampanyayı desteklemeleri için ziyaretlerde bulunduk.

Bu gün ulaştığımız rakamların yeterli olmadığı bilincinde öncelikle çocuklarımızda oluşturduğumuz sosyal sorumluluk bilinci yine çocuklarımız ve ailelelerimizle başarılı bir etkinliğe imza atmanın başarmanın mutluluğunu yaşıyor bu bağlamda tüm çocuklarıma ,Ailelerimize Okul İdaremize Öğretmen Arkadaşlarıma ve Kızılay yetkililerine çok teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum ,dedi.

Kızılay yetkilileri Turgay Burul ve Fahrettin Selçuk öğretmen veli ve öğrencilere duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

Ağrı Cumhuriyet İlkokulu 2/a Sınıfının gerçekleştirdiği kan bağışı kampanyasında hava şartlarının olumsuzluğuna rağmen 100 ünite kan bağışı alındı.

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2018, 18:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER