Ağrı Gençliği Sloganlarla Yürüdü

Ağrı Gençliği Sloganlarla Yürüdü

Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla her yıl 15-19 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Gençlik Haftası kutlamaları çerçevesinde Ağrı’da “Gençlik Yürüyüşü” düzenlendi.

Gerçekleşen Gençlik Yürüyüşüne; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Cemil Budak, Spor Lisesi Müdürü Murat Demir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü antrenörleri ve sporcuları, spor lisesi öğrencileri yanı sıra vatandaşlardan oluşan yaklaşık 700 kişi katılım sağladı.

Gençler, Türk Bayrağı ve Atatürk resmi olan dev bayrak ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü önünden başladıkları yürüyüşü şehir merkezinde “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez” sloganı ve tekbirler eşliğinde Atatürk anıtında sonlandırdı.

Yürüyüş sonrasında Atatürk anıtında çelenk sunma töreni gerçekleşti. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ardından İl Müdür V. Cemil Budak, Atatürk anıtına çelenk sundu.

Tören sonunda konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Cemil Budak; Bu yürüyüş ile Gençlik Haftası'nın açılışını yaptıklarını söyledi.

19 Mayıs'ın Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı olduğunu anımsatan Budak; Gençlik Haftası kutlamaları çerçevesinde çeşitli sportif ve kültürel faaliyetlerimiz olacaktır. Tüm halkımızı faaliyetlerimize bekliyoruz dedi.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER