Peker,Deniz Poyraz Mesajıyla Korku Duvarlarını Yıktı

Sedat Peker'in üstünde çok düşünerek gösterdiği insani refleks Türkiye'de bir korku duvarının daha aşılmasına neden oldu.Peker'in paylaşımı sonrası milliyetçi cenahta kıpırdanmalara görüldü.

Peker,Deniz Poyraz Mesajıyla Korku Duvarlarını Yıktı

Mayıs ayından bugüne yayınladığı videolarla Türkiye Gündemine damgasını vuran Sedat Peker bugün İzmir HDP Binasına yapılan saldırıda hayatını kaybeden Deniz Poyraz’a ilişkin paylaştığı başsağlığı mesahı ile toplumun korkularını gözler önüne serdi. 

Peker’in mesajı en ‘’az kirlenen benim’’ ifadesine dayanak oldu. Peker’in Deniz Poyraz’ın ölümü sonrası yayımladığı başsağlığı mesajının ardından sosyal medya hesapları üzerinden birçok  ‘’Milliyetçi ‘’ kimliğinde başsağlığı mesajları yayınladıkları görüldü. 

Peker’in Deniz Poyraz’a ilişkin yayınladığı mesajda ''Eline silah almamış genç bir kızın hunharca katledilişine bile başsağlığı dileyemiyorsak, muktedir olanlar bizi tam olarak birbirimizden uzaklaştırmışlar.''vurgusu dikkat çekti.

Peker'in mesajı şu şekilde ;

banner47
1-Kıymetli dostlarım, İzmir HDP il başkanlığı binasına provokasyon amaçlı yapılan saldırıyla ilgili uyarı amaçlı üç tane tweet yazmıştım. Ancak bazı kesimlerce şahsıma aleyhte kampanya yapılır diye başsağlığı dilememiştim.

2-O saatten bu saate kadar çok düşündüm. Eline silah almamış genç bir kızın hunharca katledilişine bile başsağlığı dileyemiyorsak, muktedir olanlar bizi tam olarak birbirimizden uzaklaştırmışlar.

3- HDP binasında provokasyon amaçlı yapılan eylemde hayatını kaybeden Deniz Poyraz isimli kardeşimize Yüce ALLAH’tan rahmet diliyorum. (Karşıt görüşte olmak ayrı, namussuz olmak ayrı bir şey).

4-Bizim savaşımız dağdaki teröristlerle, temizliğe giden bir genç kızla asla değil. Düşmanlıklar dahi namusluca yapılmalıdır, kahpece değil. (Kardeşlerim, her ne olursa olsun lütfen sokağa çıkmayın.)

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2021, 13:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER