Şeref Aydemir'in Hastane ve Sağlık İsyanı

Şeref Aydemir'in Hastane ve Sağlık İsyanı

Aydemir İsyan Etti

Doğruyol Partisi efsanevi İl başkanı Şeref Aydemir Ağrı da sağlık hizmetlerinin içine düştüğü duruma isyan etti.

Aydemir sağlıkta yaşanan sorunların ivedilikle çözülmesi gerektiğini belirterek Ağrı’nın insana yaraşır hizmet standartlarından çok uzakta olduğuna vurgu yaptı.

Üç ana başlıkta itirazlarını dillendiren Şeref Aydemir yaşadıklarından örnek vererek gerekli adımların atılması için AKP İl Başkanı Abbas Aydın’ı da arayarak görüştüğünü söyledi.

Şeref Aydemir; Öncelikle Ağrı Devlet Hastanesine  gittiğimde her doktorun yanında en amiyane tabirle bir ‘’değnekçinin’’ görev yaptığına şahit oldum. Konuşmak yerine bağırmayı iletişim şekli olarak seçen bu çalışanların acil bir şekilde rehabilite edilmesi gerekmektedir.

Hastaneye gelen her vatandaş zaten sancılı bir sürecin getirdiği ruh hali ile sıkıntılı durumdadır ve hasta çalışan ilişkisi desibeli yükses ses tonu ile sürdürülebilir bir ilişki değildir.Bu konunun öncelikle ele alınması gerekir.

İkinci bir husus da temizliğe ilişkindir ki Hastanede tuvaletlerin durumunu izah edebilmek için uygun bir cümle kurabilmek bile mümkün görünmemekte,tuvaletler Fosfeptik çukurlarındaın çevresinden bile daha rezil bir hal resmetmektedir,dedi.

Aydemir asıl can alıcı noktayı da yaşanmışlığından örneklendirdi. Kan alma tüpü olmayan sağlık ocağımı olur dedi.

Aydemir yine tedavi amaçlı gittiğim sağlık ocağında tetkikler için kan vermemiz gerektiği söylendi ama sağlık ocağında kan alma tüpü olmadığı için işlem gerçekleştirilemedi.Buna bırakın Türkiye’yi dünyanın neresinde üzerinde herhangi bir sağlık kuruluşu tabelası asılı olan kurumda rastlanılabilir merak ediyorum ,dedi.

Aydemir siyasileri böyle hayati meselelerde bahane üretmeden görevlerinin gereğini yapmaya davet etti.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Allahına Kurban
Allahına Kurban - 4 yıl Önce

Şeref abi çok güzel konuşmuş ancak bunu yıllardır Ağrı halkı konuşuyor sadece doktorların yanında bulunan düne kadar şirketlere bağlı temizlik personeli olarak çalışanlar şimdi devlete kadroya aldıktan sonra ne bu şahıslara temizlik yaptırabiliyorlar nede bir şeyler söylebiliyorlar hastaneyi pislik almış başını gidiyor sadece değnekçiler değil hastane yönetimi bile personeline bağırıyor hakaret ediyor tehdit ediyor bu memleketin bir vekili var onunda umrunda değil herkes bir koltuk sevdasına düşmüş gidiyor üç yıl önce açılan hastane harabe vaziyette ama şeref abi kime konuşsan duvar gibiler ve bizzat Ağrı Ak Parti yönetiminin hiç umrunda değil

Mehmet köksal
Mehmet köksal - 4 yıl Önce

Sayın başkana teşekkür ederim gerçekten doğru söylüyor.yazıklar olsun ben bi iktidar partisi seçmeni olarak utanıyorum iktidar parti yetkililerine ve sayın valim denetim şart.

Zeynep
Zeynep - 4 yıl Önce

Çok doğru sizi tebrik ediyorum çoğu insan görmemezlikten geldiği olaylar

Ömer KANPOLAT
Ömer KANPOLAT - 4 yıl Önce

Malesef ağrımızın kaderi bu kimi ikdidarken kadrolaşır kimi cebine çalışır kimse kimseden (SİYASİ KADROLAR) çok iyi değil geçmişten süre gelen hatta geçmişi örnek alan insanlar şimdi siyaset arenasında ağrıda malesef geçmişte kamu kadroları para ile satılır hatta kadro borsası kurtulurdu unutulmamış unutulmazda

Doğru söze ne denir
Doğru söze ne denir - 4 yıl Önce

Ben şunu sormak istiyorum vali beyin dışında hiç bir siyasi büyüğümüz yok. Nedeni nedir acaba? Ağrı da vaka çok olduğu için yoksa ondan dolayımı gelmiyorlar?

metin çelebi
metin çelebi - 4 yıl Önce

İşte siyasetçi böyle olur.bakış açısı,anlatım tarzı,ileri görüş,sorunları yerinde tesbit etme budur.seni ne kadar arıyor bu millet sayın başkan

Taner Gökçay
Taner Gökçay - 4 yıl Önce

Şeref abi cok güzel ifade etmis memleketimizin saglik alanindaki durumunu,kendisine bu konuyu dile getirdigi için cok teşekkür ederim umarım yetkililer gereğini yaparlar.

Faruk tayhan
Faruk tayhan - 4 yıl Önce

Sayın başkanım öncelikle memleketin sorununu ele aldıgınız için teşekkür ediyorum yalniz bir ilin vekili yoksa suc bizdemi yoksa iktidar partisindemi bir ay önce dile getırdım ama sahıb cikan olmadi bu bizim kaderimiz teşekkürler


SIRADAKİ HABER