Kategoriler

Ağrı04Haber

Sinan Ateş Cinayetini İşleyen Katilleri İstanbul'dan Ankara'ya Polis Getirmiş

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan ikisi özel harekat polisi 4 şüpheli çıkarıldıkları Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklandı.

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Sinan Ateş cinayetinin arkasındaki sır perdesi aralanıyor.

Yürütülen soruşturma kapsamında gün yüzüne çıkan yeni gelişmeler olayın vahametini gözler önüne seriyor.

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’un cinayetle olan ilişkisi konuşulmaya devam ederken bugün gözaltındaki şüphelilerin ifadesinde tetikçilerin İstanbul’dan Ankara’ya Özel Harekat Polisleri tarafından özel olarak getirildiği ortaya çıktı.

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan ikisi özel harekat polisi 4 şüpheli çıkarıldıkları Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklandı.

Doç. Dr. Sinan Ateş ve arkadaşı Selman Bozkurt, 30 Aralık'ta, Çankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi'nde motosikletli şüphelinin silahlı saldırısına uğradı. Başından vurulan Sinan Ateş, olay yerinde hayatını kaybetti, arkadaşı Bozkurt ise omzundan vurularak yaralandı. Cinayetle ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında 18 şüpheli gözaltına alınmış. Daha önce adliyeye sevk edilen 7 şüpheliden 6'sı 'tasarlayarak kasten öldürme' suçundan tutuklanırken, 1'i adli kontrolle serbest bırakılmıştı.

TUTUKLANANLARDAN İKİSİ ÖZEL HAREKAT POLİSİ

Bugün emniyette ifade işlemleri tamamlanan ikisi özel harekat polisi 4 şüpheli daha çıkarıldıkları Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı. Böylece soruşturmada tutuklu sayısı 10'a yükseldi.

ERK ACARER TETİKÇİNİN İFADESİNİ PAYLAŞMIŞTI

Acarer, cinayette tetikçi olduğu iddia edilen şüphelinin ifadesini paylaştı.

"ARACA ÇAKAR TAKILDI ÖZEL HAREKATÇILAR EŞLİK ETTİ"

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Acarer "Sinan Ateş cinayetinde, ‘tetikçi’ olarak ifadesi alınanlardan M.I.’ya ait tutanak. Ankara’ya gidecekleri araç Ataşehir’de bir otoparktan alınıyor. Özel Harekat polisleri de orada. Bu evrakta var. Ayrıca burada çakar takıldığı ve polislerle yola çıkıldığı bilgisi var!" dedi.

Yorumlar

Asi 3 Yıl Önce

Allah sorsun

Canım ülkü ocakları suç... 3 Yıl Önce

vatan sevdası için önce vatan ülküsü için yola çıkan bir hareket mafyanın çetelerin eline geçti. çakıcılar, kürşat yılmazlar derken olacağı buydu, vah ki ne vah

Manjett 1 Yıl Önce

Eeeeeee dün neyse bugünde aynı devlet mafya çete içiçe

Daha Fazla Haber
AĞRI
255 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Zehir Tacirlerine Büyük Darbe
AĞRI
1847 Kez Görüntülendi.
Çatıdan Düşen Ağrılı Genç Hayatını Kaybetti
AĞRI
1857 Kez Görüntülendi.
Yusuf Kalkan'ın Acı Günü
AĞRI
457 Kez Görüntülendi.
Rektör Gülçin'in A.İ.Ç.Ü de verimliliği arttırma çalışmaları aralıksız devam ediyor
BİLİM
1000 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Genç Kızın Yediği Pasta Nedeni İle Kalbi Durdu
AĞRI
3357 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Bir İntihar Olayı Daha Yaşandı
AĞRI
3037 Kez Görüntülendi.
Dem Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık Patnos’ta yaşanan rezaleti gözler önüne serdi
AĞRI
2308 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Otomobil Kaldırıma Çıktı 1'i Ağır 5 Yaralı
AĞRI
2770 Kez Görüntülendi.
Hasan Fecri Alpaslan'ın Acı Günü
AĞRI
1376 Kez Görüntülendi.
Aras'ın Gurur Gününde Ağrı ,Kent Meydanında Buluştu