Alpaslan Gazetemizi Ziyaretinde Önemli Açıklamalarda Bulundu

ATSO Ağrı için birliktelik çağrısı yapmaya hazırlanıyor

Alpaslan Gazetemizi Ziyaretinde Önemli Açıklamalarda Bulundu

Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Saim Alpaslan beraberinde Atso Meclis Başkanı Vasip Yılmaz ve yönetim kurulu üyesi Osman Aydemir ile birlikte gazetemizi ziyaret etti.
Türkiye gündemi ve Ağrı'nın meselelerinin konuşulduğu samimi sohbette Alpaslan ''Ağrı'nın en büyük eksikliğinin birliktelik sağlanamaması olmasından yakındı''
Alpaslan daha önce  Ağrı'dan bir heyetle Cumhurbaşkanına çıktıklarını ,Cumhurbaşkanının talimatlarına rağmen o toplantıda alınan sözlerin kazanıma dönüştürülememesininde bu eksiklikten kaynaklı olduğunu vurgulayarak; yeniden bir heyetle Cumhurbaşanına çıkmamız ve Ağrı'nın hayati derecede önem arz eden konularını kendilerine ileterek bir önceki ziyarette aldığımız sözlerinde yerine getirilmesi için hatırlatmada bulunmamız gerekiyor.

Ağrı'nın artık siyaseti gündemleştirmesi değil hakettiği hizmeti almasının gündem olması gerektiğine vurgu yapan Alpaslan '' en kısa sürede gerçekleştirilecek bir ziyarette Doğalgaz fiyatlarına ilişkin raporda sayın cumhurbaşkanımıza sunulmalıdır'', dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
ağrı
ağrı - 3 yıl Önce

saim bey şikayet etme mevkiinde değil, icraat yapılacak bir koltukta oturuyor. oturduğu koltuğun hakkını versin, ağrı için birşeyler yapsın, onu bunu eleştireceğine. ağrıya ne faydası olmuş bugune kadar.

Vatandaş
Vatandaş - 3 yıl Önce

Tabi sizin canınızı doğalgaz yakıyor kullanıyorsunuz ve keyfinizi kaçırdı ama halkın elektrik gıda ve iş yapamama sorunu gibi sizi ilgilendirmeyen sorunları var doğal gaz siz zenginler için sorun halk kullanamıyor ama.

SIRADAKİ HABER