Sefer sayıları düşürülen Ağrıda uçuşlarında cılkı çıktı

Ağrıda sefer sayılarının düşürülmesinin ardından her gün farklı bir gerekçe ile uçuşların ertelenmesi yada geciktirilmesi vatandaşı çileden çıkarıyor.

Sefer sayıları düşürülen Ağrıda uçuşlarında  cılkı çıktı

Uçak Kalkamadı Yolcular İsyanda

Ağrı’ya düzenlenen uçak seferlerinde yüzde 60 oranında azalma yaşanırken sön günlerde çeşitli bahanelerle uçuşları iptal edilmesi de Ağrı Ahmedi Havaalanından neler oluyor sorusunu birlikte getirdi.

Her gün düzenlenen Ankara ,İstanbul yüzde 60 oranında İzmir uçuşları ise tamamen kaldırılan Ağrı’da bugünde ilginç bir bahane ile saat 10:30 da havalanması gereken uçak ve yolcuları havaalanında bekletiliyor.

Saat 10:30 da Ağrı’da Sabiha Gökçen Havaalanına uçması gereken Anadolu Jet’e ait yolcu uçağı yolcular uçağa alındıktan bir süre sonra uçamayacağını duyurarak yolcuları tahliye etti.

Ahmedi Havaalanında bekletilen ve haber merkezimize ulaşan yolcular; kendilerine uçakta çok fazla bagaj olduğu ve bu nedenle uçağın kalkamayacağını bu haliyle kalması durumunda düşebileceği gerekçesi uçaktan tekrar indirildiklerini söylediler.

Yaklaşık 5 buçuk saattir çaresizce bekleyen yolcular havaalanında açıklama yapacak bir yetkilinin bulunmadığına isyan ederek beklemeyi sürdürüyorlar.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Süleyman Ağa
Süleyman Ağa - 2 yıl Önce

Bir şey olmaz, Ağrılılar zengindir.. AKP ye oy verince böyle oluyor.. Bir şey olmaz, yaşasın kılıçdaroğlu hep bu işler onun işi..

SIRADAKİ HABER