Ağrı'da 9 Ay Arayla 2 Parti 1 Başkan

Ağrı'da aynı isim 9 ay arayla iki ayrı partinin il başkanı olarak atandı.

Ağrı'da 9 Ay Arayla 2 Parti 1 Başkan

1 Yıl da iki ayrı partiye il başkanı oldu

19 Temmuz 2020 tarihinde Genç Parti Ağrı İl Başkanı olarak “Beni bu göreve layık gören başta önceki dönem başanımız ve onursal başkanımız olan Cem Cengiz Uzan’a, Genel Başkanımız Murat Hakan Uzan’a ve tüm Gneç Parti Genel Başkanlığında görevli kurullara teşekkürlerimi sunarım. Ankara’da yaptığımız 5.Olağan Genel Kurul sonrasında daha güçlü bir yapıya kavuştuk. Şuan itibari ile partimiz ilk seçimlerde oy pusulalarında yer alacak. Sloganımızda dediğimiz gibi Sen Ben Biz Türkiyeyiz diyerek yola çıktık. Rabbim bizleri utandırmasın” açıklamasında bulunan Maksut Kösedağ aradan daha 1 yıl geçmeden Memleket Partisi İl Başkanı olarak atandı.

Kösedağ 19 Temmuz da yaptığı hararetli açıklamanın ardından 17 Mart 2021 tarihinde ;

‘’Başta Genel Başkan Sn Cem Uzan'a, Abim gördüğüm Teşkilat Başkanına, değerli yöneticilere, il ve ilçe başkanlarına çok teşekkür eder, siyasi hayatlarında başarılar diliyorum. Hakkım helal olsun. İlerleyen zamanlarda yine ülkemize, milletimize, bölgemize siyasi her alanlarda elimizden geleni yapmaktan geri kalmayacağız. Ağrı Genç Parti İl Teşkilatı olarak toplu istifa ettik. KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYRULUR. MAKSUT KÖSDAĞ VE AĞRI İL TEŞKİLATI.” Açıklaması ile istifasını duyurmuştu.

Bugün yerel haber kaynakları Maksut Kösedağ’ın Genel Başkanlığını Muharrem İnce’nin yaptığı Memleket Partisi Ağrı İl Başkanlığı görevine atandığını manşetlerine taşıdı.

Yerel haber kaynaklarına göre Memleket Partisi Ağrı İl Başkanı Kösedağ oldu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Adem
Adem - 3 yıl Önce

Partiler geçicidir önemli olan menfatlerimiz

SIRADAKİ HABER