Ağrı Valiliği Ödüllü Instagram Fotoğraf Yarışması Düzenliyor

Ağrı Valiliği görsel show'a hazırlanıyor

Ağrı Valiliği Ödüllü Instagram Fotoğraf Yarışması Düzenliyor

Yaygın olarak kullanılan sosyal medyanın gücünden yararlanarak ülkemizde ve dünyada Ağrı İlimizin coğrafi, tarihi ve kültürel potansiyelini tanıtmak hedeflenmektedir.

       Ağrı Valiliği Ödüllü Instagram Fotoğraf Yarışması Katılım Koşulları

1)Yarışma Ağrı Valiliği tarafından düzenlenmektedir.

2)Yarışma konusu Ağrı’dır

3)Yarışmaya gönderilen fotoğrafların Ağrı Merkez ve İlçelerine ait olduğunun anlaşılması gerekmektedir.

4)Yarışma, 19.08.2018 – 19.09.2018 (saat 15.00) tarihleri arasında Ağrı Valiliği Instagram sayfası (https://instagram.com/agrivalilik) üzerinden gerçekleştirilecektir.

5)Yarışmacılar Ağrı Merkez ve İlçelerine ait çektiği bir fotoğrafı @agrivalilik hesabını etiketleyerek ve #benimgözümdenağrı etiketiyle, Instagram hesapları üzerinden paylaşması gerekmektedir.

6)Katılımcılar Ağrı Valiliği Ödüllü Instagram Fotoğraf yarışmasına ücretsiz olarak kolayca katılabilmektedir. Ticari bir koşul bulunmamaktadır. İsteyen herkes, ücretsiz olarak Instagram hesabı açarak yarışmaya katılabilir.

7)Katılımcıların yükledikleri fotoğraflar kendilerine ait olmalıdır. Ağrı Valiliği, kullanıcıların ekledikleri fotoğrafların kendilerine ait olduğunu belirlemek amacıyla bilgi ve belge isteme hakkına sahiptir.

8)Katılımcılar, Instagram’da @agrivalilik hesabını etiketleyerek ve #benimgözümdenağrı etiketini kullanarak paylaştıkları fotoğrafların Ağrı Valiliği tarafından Ağrı Valiliği sosyal medya hesaplarında kullanmasına izin vermektedirler.

9)Kullanıcılar, yarışmaya katılabilmek için @agrivalilik (https://instagram.com/agrivalilik) Instagram hesabını takip etmek zorundadır.

10)Yarışmaya katılan fotoğrafların üçüncü kişilerin fikri mülkiyet haklarını ihlal etmemesi, kamu düzenini bozucu, zararlı ve kötü alışkanlıkları özendirici, genel ahlak ve adaba aykırı olmaması, suç teşkil etmemesi, herhangi bir şekilde üçüncü kişilerin reklamı amacını taşımaması gerekmektedir. Bu konudaki her türlü hukuki ve cezai sorumluluk katılımcılara aittir.

11)Katılımcıların, Instagram hesaplarında profil sayfalarına girerek ‘Profilini Düzenle’ sekmesini tıklayarak sayfanın en altında yer alan ‘Gönderiler Gizli’ düğmesini kapatmalıdırlar. Gönderileri gizli olan kullanıcılar @agrivalilik hesabını etiketleyerek ve #benimgözümdenağrı etiketini kullanarak yarışmaya katıldığı fotoğrafını DM ile @agrivalilik hesabına gönderebilirler.

12)Yarışma 19.09.2018 Çarşamba günü saat 15:00’de sona erecektir. Gerekli adımları eksiksiz olarak yapan fotoğraflardan birinci olan Ağrı Valiliği tarafından seçilecektir. Birinci seçilen kullanıcıya Instagram profili üzerinden DM ile ulaşılacak, iletişim ve fotoğraf bilgileri kontrol edilecektir. Bu süreçte cevap alınamayan kullanıcının yerine yedek kazanan alınacaktır.

13)Yarışma ödülleri, yarışma sonucunda kazanan yarışmacıya iletilecektir.

14)Yarışmacı kendi fotoğrafıyla yarışmaya katılmak zorundadır, bunun dışında gelen fotoğraflar değerlendirmeye alınmayacaktır.

15)Ağrı Valiliği, yarışmaya gönderilen eserlerin içeriği ile ilgili hiçbir hukuki sorumluluk kabul etmemektedir.

16)Kazanılan ödül devredilemez, değiştirilemez ve nakit karşılığı talep edilemez. Yarışma toplamında bir kişi bir kere ödül kazanabilir, birden fazla ödül kazanamaz.

17)Ağrı Valiliği; yarışma ödüllerini, tarihini, yarışma kapsamını, yarışma kurgu ve yapısını önceden haber vermeksizin değiştirme hakkını saklı tutar.

18)Yarışma sonucu 24 Eylül 2018, Pazartesi günü Ağrı Valiliği sosyal medya hesaplarından açıklanacaktır.

19)Yarışmaya katılan herkes yukarıda geçen tüm yarışma şartlarını okumuş ve anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2018, 20:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
Zennure karaoğlan
Zennure karaoğlan - 6 yıl Önce

Güzel düşünülmüş bizde katılalım bakalım nasıl olacak

SIRADAKİ HABER