Ağrı'ya Bir Vekilde İyi Parti'den

24 Haziran seçimleri sonrası Ağrı'nın farklı illerden seçilen 5 milletvekili oldu

Ağrı'ya Bir Vekilde İyi Parti'den

24 Haziran 2018 Pazar günü gerçekleştirilen Milletvekilliği seçimlerinde farklı illerde siyaset yapan Ağrılı Milletvekili listesşiine bir isim daha eklendi.

Milliyetçi Hareket Partisi listelerinden İzmir ve İstanbul'dan 2 Ağrılı seçilirken Ak Parti listelerinden de Kocaeli ve Bursa olmak üzere farklı illerde siyaset yapan iki Ağrılı Milletvekili seçilmişti.

Ağrı'ya 2 Mhp ,2 de Ak Partili vekil haberimizden sonra gazetemize ulaşan bilgiler ışığında yaptığımız araştırmada Ağrılı olup farklı illerde siyaset yapan bir ismin daha milletvekili olduğu bilgisine ulaştık.

01/07 1957 tarihinde Ağrı da  dünyaya gelen Yeniçağ Yayın Gurubunun sahibi olan Ahmet Çelik İstanbul 1. Bölge 2. sıradan İyi Parti Milletvekili olarak T.B.M.M ye girmeye hak kazandı.

İstanbulda ikamet eden ve medya sektörüyle iştigal eden Ahmet Çelik Türk Milliyetçiliği çizgisinde yayın yapan Yeniçağ Gazetesi  ile birlikte Dokuz Sütun ve Günboyu gazetelerinin de sahibi  olarak tanınıyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Karaköse
Karaköse - 6 yıl Önce

Ne Ağrılısı? Adam Ecemdir. İrandan Ağrıya getirilip 30- 40 yıl Ağrıda kaldıktan sonra göç eden yabancıları Ağrılı yapıyorsunuz zorla.

Bülent SEMERCİOĞLU
Bülent SEMERCİOĞLU - 6 yıl Önce

Karakose rumuzlu şahıs,ırkçı kokan söylemin Çok yakışıksız. Sen belli ki tarih ve coğrafya bilgisi yönünden yetersizsin. Lütfen kendini geliştir. Ağrı'lı olmak; Irkçı söylemler ötesi bir birliktelik yaşam biçimdir. Bir Ağrı'lı olarak bu ifadeni çok üzücü buldum. Belli ki Ağrıda büyümemişsin...

SIRADAKİ HABER