Survivor'un Ağrılısı Duygu Hastaneye Kaldırıldı

Survivor'un Ağrılı yarışmacısı Survivor Duygu yaşadığı talihsiz kaza sonucu hastaneye kaldırıldı.

Survivor'un Ağrılısı Duygu Hastaneye Kaldırıldı

Survivor 2021 yarışmacılarından olan Duygu Serap Salman pazartesi günü yarışmaya yedeklerden dahil olmuştu. Yarışmanın 19 Ocak'ta ekranlara gelen son bölümünde sembol oyununda Duygu parkurda ayağı takılarak düştü. Gözyaşlarına hakim olamayan Duygu Doktor Metin Kuş'un müdahalesi sonrası hastaneye kaldırıldı.

SURVİVOR DUYGU DİSKALİFİYE Mİ OLACAK?

Ambulans ile hastaneye kaldırılan Duygu'nun sağlık durumu ve yarışmadaki akıbeti, tedavi sürecinin ardından belli olacak.

Yarışmanın sunucusu Murat Ceylan Duygu'nun sakatlığı ile ilgili yaptığı açıklamada, "Önceden talihsiz bir kaza geçirmişti. Bu konuyla ilgili ekstra bir hassasiyeti var. Dolayısıyla geçmişten kalma travma ile beraber reaksiyonu fazla olmuş olabilir.

Doktorumuz hemen ilk müdahaleyi yaptı. Kontrol için hastaneye film çektirmeye gönderdik. En kısa sürede haber alıp hemen size de ileteceğiz. Emin ellerde." dedi.

SURVİVOR DUYGU KİMDİR?

Duygu Serap Salman, 19 Mayıs 1997 tarihinde Ağrı'da dünyaya geldi. Aslen Ağrılı olan Survivor Duygu, İstanbul'da yaşamını sürdürüyor. Personel trainer olarak çalışıyor ve Yeni Levent Anadolu Lisesi'nde eğitimini tamamladı. Altı yaşından itibaren sporla ilgilenen Duygu, çalışkan olması nedeniyle hemen hemen her sporla ilgilenmiş. Voleybol, futbol, hentbol, MMA kickboks, crossfit yaptığı sporlardan.

Duygu Serap Salman iyi de bir dansçıdır ve sosyal medyada bu nedenle geniş bir takipçi kitlesi vardır. El becerilerine güvenen Survivor Duygu, birçok branşta başarılı olmanın dayanıklı, çözüm odaklı ve heyecanlı olarak kendini tarif ediyor.

GEÇEN SENE KATILACAKTI!

Acun Ilıcalı Survivor Duygu'nun geçen sene trafik kazası için elemelere gelemediğini açıkladı. Kendisini anlatan Duygu, ''Benim için duygusal bir an. Benim için ihtimali olmayan bir şeydi. 1.5 yıldır bu ana hazırlanıyorum, duygusalım. Burayı parçalamaya geldim. Güç eşittir ben. Duygusal ilerlemeyeceğim, başarmak ve kazanmak için geldim.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER