Hayrettin Taşdemir Hala Bulunamadı

10 Ağustos tarihinde dalgalara kapılarak kaybolan Hayrettin Taşdemir'e henüz ulaşılamadı

Hayrettin Taşdemir Hala Bulunamadı

10 Ağustos tarihinde Zonguldak Milli egemenlik sahilinde deniz girdikten sonra dalgalara kapılarak gözden kaybolan Hayrettin Taşdemir'i arama çalışmaları devam ediyor.

Zonguldak ta inşaat işelrinde çalışmak üzere bulunan Ağrı'nın Patnos İlçesinde ikamet eden Hayrettin Taşdemir ve arkadaşı vatandaşların uyarısına aldırış etmeden dalgaların yoğun olduğu bir sırada denize girmiş ve daha sonra gözden kaybolmuşlardı.

Taşdemir'in ağabeyi Ferman Taşdemir olay yerinden ailesini arayarak kardeşinin denizde kaybolduğunu gözyaşları içinde haber vermişti.Bunun üzerine Zonguldak'a giden DayıBahattin Arin arama kurtarma çalışmalarını yerinde izlemeye başladı.Dayı Arin arama çalışmalarından sonuç almak arzusunu şu cümlelerle ifade etti ;

"İnsanın denizin altında kalacak hali yok; ama biz de burada bekliyoruz. Herkese teşekkür ediyorum. Zonguldak Valisi'nden yardım istiyoruz. Gelsinler, arasınla. Çıkmazsa başım gözüm üstüne, ben bırakıp gideceğim. Ben bu çocuğu Zonguldak denizinde bırakıp, Ağrı'ya gidemem. Yaz mevsimidir. O çocuğun tek parmağı da çıksa razıyım. Onu ailesine götürüp, derim ki 'Bir tek parmağı kaldı, gerisini balıklar yedi'. Götürüp, veririm ama diyemiyorum" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER