Rektör Alma Aynı Aşkla

Ağrılı tek rektör Alma Iğdır'a dokunmaya devam ediyor

Rektör Alma Aynı Aşkla

Iğdır Üniversitesi Rektörü Hemşehrimiz  Mehmet Hakkı Alma Iğdır'da yaşamın her alanına dokunuşlarıyla gündem oluşturmaya devam ediyor.Alma göreve geldiği andan itibaren Iğdır Üniversitesi'nin fiziki koşulları,eğitim seviyesi ve marka değerinin daha üst sıralara gelmesi için yaptığı çalışmalarla yetinmeyip Iğdır'ın her meselesinde yanınızdayım mesajı veriyor.Alma Iğdırlılara destek sunabilmek için kapı kapı dolaşıyor.

Rektör Alma'nın son durağı bu kez de Iğdırlı sanayici iş adamları oldu.Alma ARGE desteği sağlayacaklarına vurgu yaparak yanınızdayız mesajı verdi.

Alma'nın ziyaretine ilişkin basına yansıyanlar şu şekilde;

Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Çalpala Mevkii Iğdır-Kars Karayolu üzerinde bulunan Iğdır Organize Sanayi Bölgesini (OSB) ziyaret etti.

Iğdır Organize Sanayi Bölgesinde hizmet veren Mire Bims, Yılsan Kapı ve Gaziler Plastik firmalarını ziyaret eden Rektör Alma, firmaların üretim teknolojilerine AR-GE konusunda destek vermekten memnuniyet duyacaklarını ifade etti. Ayrıca kamu, üniversite ve sanayi işbirliğinin odak noktasında sanayi faktörünün olduğunu belirten Rektör Alma; “Üniversite ve sanayi birlikteliğini önemsiyoruz. Kurumlar arası diyaloğu sağlayarak sanayicilerimize çeşitli fırsatlar yaratmak istiyoruz. AR-GE ile ilgili çeşitli projelerin de üretilebileceğinin farkındayız ve bu manada sanayicilerimizle birlikte her zaman sorumluluk almaya hazırız” dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren firma sahipleri ise Rektör Alma’ya teşekkür ederek kurumlar arası işbirliği ile bulundukları şehre katkı sağlamayı hedeflediklerini ifade ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER