Ağrı da Hasta Sevkleri Valilik Desteği İle Aşılmaya Çalışılıyor

Hasta sevklerindeki sonun kısmen giderildi

Ağrı da Hasta Sevkleri Valilik Desteği İle Aşılmaya Çalışılıyor

Ağrı Valiliği Corona Virüs vaka sayılarının artması sonucu hasta nakillerinde büyük sıkıntı çeken Ağrı İl Sağlık Müdürlüğüne araç desteği sağladı.

banner47
Valilik kiraladığı 34 aracı Sağlık Müdürlüğü emrine tahsis ettiğini şu ifadelerle duyurdu ;

Ağrı Valiliği Covid-19 Mücadele Ekipleri ve İl Sağlık Müdürlüğüne,  Ağrı Valiliği İl Özel İdaresi tarafından, Covid-19 ile mücadele kapsamında gerçekleştirilen denetimlerde kullanılmak üzere, kiralama usulü ile 34 adet araç tahsis edilmiştir.
Salgının önlenmesi ve yayılmasının durdurulması amacıyla yürütülen çalışmalarda oluşturulan ekiplere lojistik destek sağlanması amacıyla Ağrı Valiliği İl Özel İdaresi kaynaklarıyla 34 adet araç desteği sağlandı.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Ağrı Valisi Dr. Osman Varol: “Koronavirüs ile mücadele kapsamında ekiplerimiz, 7 gün 24 saat canla başla çalışmakta, mücadelede sağlık çalışanlarımızla en ön safta yer almaktadır. Bizler de işlerini kolaylaştırmak ve hızlandırmak amacıyla Covid-19 ile mücadele kapsamında 34 adet araç kiralayarak, Ağrı Valiliği Covid-19 Mücadele Ekiplerine ve İl Sağlık Müdürlüğüne tahsis ettik. Amacımız devam eden bu riskli süreci minimum düzeye indirmek.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER