Abbas Aydın'dan Aday Açıklaması

Ak Parti İl Başkanı Abbas Aydın herkesin sorduğu soruyu cevapladı

Abbas Aydın'dan Aday Açıklaması

Aydın aday belirleme sürecinin devam ettiğine işaret ederek.

Bugün geldiğimiz noktada Genel Merkezimizin masasında tüm aday adayı arkadaşlarımızı değerlendireceği kriterler en ince ayrıntısına kadar raporlandırılmış durumdadır.

İlerleyen süreçte Ankara da Ak Parti Genel Merkezimiz değerlendirmeleri sonrasında Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda ‘’birilerinin adamı’’ değil ‘’Halkın Adamını’’ Ağrı’mıza ilçe ve belediyelerimize taktim edeceğimizi buradan gönül rahatlığı ile ifade edebilirim.

Bu sebeple Kıymetli Ağrı halkından istirhamımız isim zikredilerek işaret edilen ve her şey bitmiş gibi gösteren kişilere itibar etmeyin bunlar provakatif eylemlerdir.Ak Partimize zarar vermek isteyen şer odaklarının dedikodularından ibaret işlerdir.

Bizim için tüm aday adayı arkadaşlarımız kıymetlidir. İnşallah Kimsenin adamını değil sizin adayınızı sizlere sunacağız. Bu sebeple yaratılmak istenen şayialara itibar ederek kimsenin yıpratılmasına müsaade etmeyelim ,dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2018, 22:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
İsimsiz
İsimsiz - 5 yıl Önce

İnşAllah geçmiş belediye seçimlerinde olduğu gibi sayın il başkanı ve ekibinin bir kısmı sandıklar kapanmadan meydanı terketmez.

vatandaş
vatandaş - 5 yıl Önce

inşaAllah hasan bey adaydır o bu memlekette lazım adam çalışkan biri hasan beyi başkan olarak isteriz

Vatandaş
Vatandaş - 5 yıl Önce

Şer odakları deyil bizat aday adayların akrabaları söyliyor.

Halkın Sesi
Halkın Sesi - 5 yıl Önce

Abbas bey teşkilatınız vekili ile teşkilat başkanları ile ona bölünmüş vaziyette sizden ricam partimize yakışır birlikteliği sizden görelim Ekrem çelebi yada siz yada partiden herhangi birileri göstermelik sosyal medya pozları ile kalmayın kusura bakmayın Biz mal değiliz

Yusuf kaptan
Yusuf kaptan - 5 yıl Önce

Şu kayyum ile gördükki memleketin adamı değil elin adamı çalışıyor ve kayyum devam etsin gelen kişi soyadına değil ağrı ya çalışsın. Saygılar

Has Ağrılı
Has Ağrılı - 5 yıl Önce

Valimizin belediye başkanı olarak kalmasını istiyoruz.

Adsız Adsız
Adsız Adsız - 5 yıl Önce

Hakımızda hayırlısı inşAllah adaya bakar oy veririm unutmayın yanlış ata oynamayın bir isme verilirse akp alır yoksa zor alırsınız uzmeyin bizleri yaradana emanetsin z

Fikri Eroğul
Fikri Eroğul - 5 yıl Önce

Allah yolunuzu açık etsin başkanım sen gönlümüzde varsın var olacaksın selamlar hamurdan fikri erogul


SIRADAKİ HABER