DBP'li Temel ''Savcı Sayan'a Demediğini Bırakmadı

Dbp İl Başkanı açtı ağzını yumdu gözünü

DBP'li Temel ''Savcı Sayan'a Demediğini Bırakmadı

Savcı Sayan'ın Tutak İlçesine ilişkin yaptığı ve Hdp'yi tefecilikle suçladığı paylaşımın ardından Demokratik Bölgeler Partisi Ağrı(DBP)İl Başkanı Bahattin Temel sosyal medya hesabından açtı ağzını yumdu gözünü.Temel sosyal medya hesabından Savcı Sayan'a cevap verirken Sayan'ı omugasızlıla suçladı geçmişteki seçimlerini hatırlattı.

DBP İl Başkanı Bahattin Temel'in sosyal medya paylaşımı şu şekilde;

Savcı Sayan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımdan yerel basının haber geçmesi üzerine haberdar olduk.Partimizin ilkeleri gereği siyasi omurgası erezyona uğramış , fikir namusu halel görmüş, adı gündem olsun diye her türlü role soyunmuş bedeni dışında insanlık hasletleri ile en küçük irtibatını dahi yitirmiş zavallılara cevap verme ihtiyacı duymuyoruz.
Ama bu açıklama bir gereklilik haline geldiği için kendisine buradan sesleniyoruz.


Her dönemde her partide her yere aday olmuş siyasi hırsına yenik düşerek onurunu ayaklar altına almış olan bu arkadaş önce siyasi muarızlarının kimler olduğunu öğrenmeli sonrasında ağzındaki zehri kusmalıdır.

banner47

Bu şöhret sarhoşu sözde siyasetçi önce HDP’nin bölgede meclis üyesi olmadığını öğrenmeli sonra salyalarını saçmalıdır.


Vicdan sahibi bir portre çizerken Chp li Savcı Sayan’ın mı ,AKPli Savcı Sayan’ınmı güce tapan vicdanının sesini dinlemiş ona açıklık getirmesi lazımdır.
Baykal’ın yatak siyasetine vicdan yapmış salya sümük ağlamış vicdanı hepimizin malumudur.


Ezilen ötekileştirilen halkların çaresizliğine verdiği destekte ortadayken attığı bu iftirada halkımızın vicdanında sorgulanacaktır.

Savcı Sayan’ın Tutak Belediye Başkan Adaylığı döneminde de Ağrı Milletvekili adaylığı döneminde de Ağrı Halkı için karşılığı sandığa yansımış bir hüsrandan öteye geçmemiştir.
Siyaset sahnesinden silindiği dönemde saray soytarılığı yapmak cüreti kimliğinin ve kişiliksizliğinin en bariz göstergesidir.

Sayan’ı Halkımızın vicdanına havale ediyoruz barış türkülerimizin ve zılgıtlarımızın kalabalığında o ve onun gibi çatlak sesler halkımızın vicdanında dün olduğu gibi hiçliği yaşamaya devam edecek boşboğazlıkları ve gevezelikleri ile siyasi çöplüğe gömüleceklerdir.

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2018, 22:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
gonul sayan
gonul sayan - 6 yıl Önce

sende guzelık merkezı adı altında kadın bedenı pazarlıyon senın mantıgınla olaya bakarsak o zaman senın içinde bulundugun sıyası cevre kompile pezevenk mi savcı beggg oysakı bu işi yapan sensın

Omurgali
Omurgali - 6 yıl Önce

sadece bedenini degil herseyini pkk terorune satmis olan sizler. nasil olurda vicdandan namustan adamliktan bahsediyorsunuz? israil amerika kopekligi size namuslu geliyor tabi. partinizin icinde kari satandan tutun her turlu tefeciligi yapan travesti adaylarinizi gormuyormusunuz?

Zeki akmaz
Zeki akmaz - 6 yıl Önce

Başkan yüreğine sağlık bu savcı sayan gerçek soytarı omurgasız bu mahlukat zavallı biri

Yasar cicek
Yasar cicek - 6 yıl Önce

pirim vermyin mahle muhtari bile olmaz yalkligin tkidir

Tutaklı Bozkurt
Tutaklı Bozkurt - 6 yıl Önce

tutakta seni ve aileni seven 5 adam göstere bilirmisin .......CHP genel başkanının porno kasetini servis eden gündeme geldiği günde timsah göz yaşlarını akıtmadınmı sırf chp sen kovulmamak için ne faydaki işe yaramadı şimdi ise adalet kalkınma partisinde mevki makam peşine düşmüşsün reis sana üçün birini gösterecek merak etme hem bu arada kendi köylerinizde PKK’yı siz besliyorsunuz ikili oynamayı bırakın herkes sizin ne mal olduğunuzu iyi biliyor. Reise selam yola devam it ölür kervan yürür..

SIRADAKİ HABER