Ağam Bizimle Eğleniy

Ağrı Belediye Başkanlığı tarafından basınla paylaşılan basın metni Kibar Feyzo filminin ‘’ağam bizimle eğleniy ‘’repliğini hatırlattı.

Ağam Bizimle Eğleniy

Ağrı Belediye Başkanlığı tarafından basınla paylaşılan basın metni Kibar Feyzo filminin ‘’ağam bizimle eğleniy ‘’repliğini hatırlattı.

Ağrı Valisi ve Belediye Başkanı Süleyman Elban’ın hayata geçirmeyi arzuladığı en önemli projelerden biri olan Ağrı Park Projesi kapsamında yaklaşık 110 dönümlük bir arazi içerisinde bulunan Ağrı Belediyesi Hizmet Binasının yıkım haberini servis eden Ağrı Belediyesi bu kadarda olmaz dedirten bir açıklamaya imza attı.

Ağrı Park Projesi kapsamında yıkımı gerçekleştirilen Belediye Hizmet binasının yıkımını depreme dayanıklı olmaması olarak sunan haber metni Kibar Feyzo Filminin’’ Ağam bizimle eğleniy ‘’repliğini anımsattı.

Refah Partili Belediye Başkanı Zeki Başaran döneminde Belediye Oteli olarak tasarlanan ve Ak Partili Ekrem Aktaş döneminde Belediye Hizmet binasına dönüştürülen Ağrı Belediyesi Hizmet binasının yıkımını ‘’depreme dayanıksızlık olduğu’’gerekçesine bağlayan Ağrı Belediyesi projelerinden haberdar değil izlenimi yarattı.

Ağrı Park Projesi kapsamında yıkılacağı kesinlik kazanmış Ağrı Belediyesi Hizmet Binası yine depreme dayanıksız olduğu iddia edilen ve bu sebeple sağlık alanında kullanılmayan Eski Ağrı Devlet Hastanesine taşınmıştı.

Depreme dayanıksız olduğu iddia edilen Eski Ağrı Devlet Hastanesinde hizmet vermeye başlayan Ağrı Belediyesinin bu hamlesi sağlık sektöründe yaşanan açmaza kamuoyunda oluşan tepkilerden dolayı böyle bir açıklamayı yapma gereğinde bulunduğu düşünülüyor.

Ağrı da Ağrılıların zekasıyla alay etme modasını başlatan Ağrı İl Sağlık Müdürlüğüne bu açıklama ile Ağrı Belediyesi de dahil oldu.İşte Ağrı Belediyesince kamuoyu ile paylaşılmak üzere basına servis edilen haber metni;

‘’Ağrı Belediyesine ait eski hizmet binasının yıkımı gerçekleştirildi.

Belediyemizin başlatmış olduğu Ağrı Park Projesi kapsamında, alanda bulunan eski belediye hizmet binasının yıkım işlemi tamamlandı. Daha önce yapılan testlerde depreme dayanıksız olduğu tespit edilen binanın yıkım sonrası görülen enkazında, bina yapımında yeterli demir ve çimento kullanılmadığı gözlemlenmiştir.

Enkazından sağlıksız olduğu anlaşılan binanın yıkımını izleyen belediye personeli ve vatandaşlar “ İyi ki yıkıldı, içerisinde personel ve vatandaş varken de yıkılabilir ve can kaybına sebep olabilirdi.” diye tepkilerini dile getirdiler.’’

Açıklamada çıplak gözle yıkımı izleyen vatandaş ve personelin yorumu da komediye farklı bir boyut kazandırıyor…

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER