İYİ Partiye Güçlü Bir İsim Daha

Ağrı İyi Parti aday adaylığı için müracaatlar devam ediyor

İYİ Partiye Güçlü Bir İsim Daha

İYİ Parti den 27. dönem Ağrı Milletvekili aday adaylığı süreci devam ediyor.

Ses getiren isimlerin adaylık müracaatı yaptıkları Ağrı İYİ partiye dün  17 ve 18.dönemlerde Anavatan Partisinden Milletvekilliği yapmış olan Mehmet Yaşar'ın oğlu Mustafa Yaşar adaylık başvurusu yaptı.

1979 Ağrı Merkez doğumlu olan Mustafa Yaşar babasının Milletvekili seçilmesi sonrası yerleştiği Ankarada İlk ve Orta Öğrenimini tamamladıktan sonra Eskişehirde sürdürdüğü yüksek öğrenimini iş hayatına atılmasından dolayı sonlandırmıştır.Halen  aile şirketi olan Yaşar İnş.Gıda San. A.Ş Yönetim kurulu başkanlığını yürüten Mustafa Yaşar evli ve 2 çocuk babasıdır.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2018, 09:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
FARUK ERCAN
FARUK ERCAN - 6 yıl Önce

Babasının oğluysa AĞRI kazanır bitmeyen hastane biter bitmeyen yollar biter hastalar yolda kalmaz

SERTAÇ TUNÇ
SERTAÇ TUNÇ - 6 yıl Önce

İYİ PARTİ AĞRI İÇİN 3 ALTERNATİF OLABİLİR.EVET DOĞRU BABASI AĞRI İÇİN ZAMANIN DA BİR ŞEYLER YAPTI.EN AZINDAN ANKARA YA GİDEN AĞRILILARIN SORUNLARINI ÇÖZMEYE ÇALIŞTI.ŞU ANKİLER GİBİ GÖRÜŞMEMEZLİK YAPMADI.OĞLUNU DA DİNLEYİP TANIMAK LAZIM ÖYLE KARAR VERMEK LAZIM.BİDE BİTMEYEN HASTANEYİ NE DİYE AÇTILAR ONUDA ANLAMIŞ DEĞİLİM BU HALK SALAK DEĞİL.

Muharrem Köse
Muharrem Köse - 6 yıl Önce

Bakalım listeye gire bilecekmi inşAllah Ağrı için bişeyler yapar Babasından dolayı oy olma oranı yüksek Babası Ağrı da bir çok kişinin ekmek sahibi olmasında ön ayak olmuştu şuan vekil olan Çesim Gökçe de akrabası olur inş onun gibi olmaz hayırlısı

SIRADAKİ HABER