Ağrı BAL da 2 Takımla Temsil Edilecek

Ağrı 1970'e hemşehri rakip

Ağrı BAL da 2 Takımla Temsil Edilecek

Bir sezon Bölgesel Amatör Ligde mücadele ettikten sonra düşen Ağrı Gençlerbirliği Spor Kulübü lige geri döndü.Takımın isim değişikliği yaparak Doğubayazaıt adına lige çıkacağı tahmin ediliyor. 

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından yapılan yazılı açıklamada ' 2018-2019 sezonu futbol liginde Bölgesel Amatör Lig'de Ağrı'dan 2 takım mücadele edecek. Son 2 sezondur bölgesel amatör ligde yer alan, geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Ağrı 1970 Spor ile geçen sezonun yerel lig şampiyonu Ağrı Gençlerbirliği Bölgesel Amatör Lig'e katılım için gerekli başvuruyu tamamladı. Müsabakalar 23-24 Eylül 2018 tarihlerinde başlayacak. Ağrı 1970 Spor müsabakalarını Ağrı Vali Lütfi Yiğenoğlu stadyumunda oynayacak olup, Ağrı Gençlerbirliği ise isim değişikliği yaparak müsabakalarını Doğubeyazıt'ta, Yaşar Eryılmaz Stadyumunda oynayacağı bildirildi. 

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Erkan Kösedağ ise ' Her iki takımımıza da yeni sezonda başarılar dilerim. İki takımımızdan birinin sezonu şampiyon olarak tamamlayıp, 3. lige çıkmasını umut ediyoruz. ' ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2018, 15:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER