Ağrı Vefa Önder Tunayla Devam Kararı Aldı

Şampiyon kadroya takviyeler yapan Ağrı Vefa Spor yeni sezonun startını yarın verecek

Ağrı Vefa Önder Tunayla Devam Kararı Aldı

Ağrı Vefa Spor'u BAL Ligi Heyecanı Sardı
Geçtiğimiz yıl gurubunu lider olarak tamamladıktan sonra pandemi nedeni ile liglerin ertelenmesi sonucu BAL ligine gidecek takımın kura ile belirlendiği takvimde kuradan çıkarak BAL liginde oynamaya hak kazanan Ağrı Vefa Spor 17 Nisan tarihinde başlayacak olan lig için hazırlıklarını sürdürüyor.
Amatör ligde takımı şampiyonluğa taşıyan Önder Tunay ile yeniden sözleşme imzalayan Ağrı Vefa Spor transferlerdedes sona yaklaştı.
Yarın yeni sezon hazırlıklarının startını verecek olan Ağrı Vefa Spor'un Hocası Önder Tunay Ağrı'yı BAL da temsil edeceğimiz  yeni sezonun futbol camiası adına talihsiz bir döneme denk geldiğini ifade etti.
Tunay biz bu koşullara rağmen liglerin oynatılmasının Türk Futboluna katkı sunacağını düşünüyorum.Gönül isterdiki normal bir sezon yaşayalım kampı ve uzun lig maratonu ile hem ilimizi temsil etmenin onurunu hemde futbolun güzelliğini hep birlikte paylaşalım ama dünyayı etkisi altına alan salgın buna malesef müsade etmedi.
Yinede biz tüm hazırlıklarımızı bu sıkışık dönemde tamamlayarak şampiyonluk hedefi ile çıktığımız süreci kent adına güzel işler orataya koyarak tamamlamak arzusundayız.
Ağrı da Ağrı'ya Vefa adına kurulan kulübümüzün fedakar yöneticilerine teşekkür ediyor yeni sezonun Türk Futbol Camiasına hayırlı olmasını diliyorum,dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER