Ali Koç Emre Belözoğlu'nu Övdü,Youtube'yi Konuştu

Fenerbahçe ilki gerçekleştirerek divan kurulunu online topladı.

Ali Koç Emre Belözoğlu'nu Övdü,Youtube'yi Konuştu

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Online olarak düzenlenen Yüksek Divan Kurulu Toplantı'sında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçede ilki gerçekleştirilen Online Yüksek Divan Kurulunda Başkan Ali Koç önemli açıklamalarda bulundu.

Emre Belözoğlu’nun güzel işler yaptığının altını çizen Ali Koç maliyetlerin düştüğünü ve Dolar borçlarının Tl ye çevrilmesinin çok doğru bir zamanda yapıldığını vurguladı.

Koç’un dikkat çektiği diğer konularda Youtube Kanalı ve arazi alımına ilişkindi koç bu ana başlıklara ilişkin olarak da şunları söyledi.

"2-3 sene içinde olur 5 sene içinde olur. Er ya da geç Youtube üzerine geçmek zorundayız. FBTV’nin kulübe maliyetleri çok yüksek. Youtube yayınları kulübe gelir getirmeye başladı. FBTV kapanıyor mu diye düşünmeyin. Youtube üzerinde yapacağız. Bir gerçeği dile getirmek istedim. FBTV’deki çalışanlar işlerine devam edecek. Kulübe maliyetleri azalacak ve küçülmek zorundayız. Youtube'da aylık 500-600 bin TL gelir elde etmeye başladık" dedi.

"Kenan Evren Lisesi arazisini alacağız"

Kenan Evren Lisesi arazisini alacaklarını kaydeden Koç, "Kenan Evren Lisesi arazisini alacağız. 1-2 sene içinde kulübümüze gelir getirecek bir projeyi hayata geçireceğiz. Siz üyelerimizin de değerli görüşlerini bekliyoruz. Eski başkanımız Aziz Yıldırım’a, Cumhurbaşkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2020, 13:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER