Doğubayazıt Belediye İstediğini Aldı

2020-2021 sezonu BAL liginde Ağrı2yı temsil eden tek takım olan Doğubayazıt Belediye Spor ilk maçından mutlu döndü

Doğubayazıt Belediye İstediğini Aldı
Bölgesel amatör lig 4.grupta sezonun ilk maçında deplasman Iğdır Belediye Spor'un konuğu olan Doğubayazıt Belediye Spor karşılaşmadan altın değerinde bir puanla ayruılmayı bildi.
Gurubun iddialı ekibi Iğdır Belediye Spor karşısında maç botunca başarılı bir performans sergileyen takımımız galibiyeti kaçıran taraf olarak tek golle aldığı bir puanla sezona başladı.İki takımın başa baş mücadelesinde şanssız olan taraf Doğubayazıt oldu. 2 penaltı pozisyonunda hakemlerin kararınıa takılan Doğubayazıt 'ın 1topuda direkten döndü.
Karşılaşmanın 79'. dakikasında ceza sahası içinde oluşan karambolde yediği golle 1-0 geriye düşen Doğubayazıt Belediye Spor mücadeleyi bırakmadı.
Doğubayazıt Belediye Spor 90 + 4 te bulduğu golle beraberliği yakaladı.Gol sonrasıda ataklarını sürdüren Doğubayazıt talihsiz bir şekilde Iğdır Deplasmanından beraberlikle dönsede altın ilk maçında deplasmanda altın değerinde bir puanın sahibi oldu.
Iğdır Şehir Stadyumunda oynana müsabakayı Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar ve sınırlı sayıda Doğubayazıtlı taraftalar izledi.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER