Ağrı Vefa Spor'dan Hayırlı Olsun Ziyareti

Ağrı Vefa Spor Kulüp Başkanı Yusuf Kalkan ve Yönetim kurulu Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Çalgan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Ağrı Vefa Spor'dan Hayırlı Olsun Ziyareti

Sporun şehir adına en büyük dinamizm yaratan yapı taşlarından biri olduğunu dile getiren Vefa Spor Kulübü Başkanı Yusuf Kalkan;İlimiz sportif manada her türlü pozitif ayrımcılığı hak ediyor. Biz vefa spor kulübü olarak çıktığımız bu yolda sporun diğer branşlarınıda canlı tutarak,şehrimizin sportif anlamda değer görebileceği ve unutulmuş değerlerin yeniden gün yüzüne çıkabileceği bir ortamı arzuluyor ve hedefliyoruz. İlimiz sporuna katkıda bulunacak ve mihenk taşı olabilme yolunda hız kazandırabilecek,sporun unutulmuş bir çok spor tabanı birlikteliğini yeniden dizayn ederek bu şehrin hizmetine kavuşturma peşindeyiz. Bu sene bal liginde mücadele edecek takımımızın yanı sıra,bayan basketbol takımını da kurarak şehrimizin çocuklarına farklı dünyalar ve farklı özverilerin kapılarını sonuna kadar aralamayı istiyoruz. Bu şehrin çocukları hayallerinin peşinde koşabilmeli,biz de üzerimize düşen ne varsa yerine getirmeliyiz”dedi.

Hayırlı olsun ziyaretinden memnuniyetini dile getiren Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Çalgan; Ağrıya gelmeden önce düşündüklerim ve geldikten sonra gördüklerim arasında gece ve gündüz kadar bir fark var. Öncelikle Ağrı ilimizde insanların spora adanmışlığını görmekten ötürü büyük memnuniyet içerisindeyim. Aynı zamanda tesisleşme yolunda da büyük adımlar atılmış durumda. Devletimizin bu bölgede hizmetlerine hız kesmeden devam edeceğini ve benimde bu hizmet yolunda,ilimiz adına elimden gelenin fazlasını yapacağımı bilmenizi istiyorum. Geldiğim ilk günden beri odama bir kara tahta astırdım. Burada yapılacak olan ve yapılmakta olan hizmetlerimizi yazdık. Çalışma arkadaşlarımla birlikte,yapımı bitmiş bir hizmetin kara tahtada ki yerini silip,yerine yapılacak olan yeni bir hizmeti yazıyoruz. Böyle yaparak kendimizi,şehrimize hizmet noktasında güncel ve diri tutuyoruz. Kollektif çalışmaya ve kollektif hizmet düşüncesini yaymaya çalışıyoruz,diyerek sözlerine son verdi.

Ziyaret Kulüp başkanı Yusuf Kalkanın,Forma takdimi ve toplu resim çekimi ile son buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER