Şampiyonlar Ağrı'ya Döndü

Ağrılı sporculardan ilk sınavlarında büyük başarı

Şampiyonlar Ağrı'ya Döndü

Tüm dünyayı etkisi altına alan Corona Virüs Salgın süreci bireysel sporları da vurdu.

Salgın nedeni ile antrenmanlarına uzun süre ara veren Ağrı’nın yetenekli tenisçileri normalleşme sürecinde katıldıkları turnuvadan 2 birincilik ve 1 ikincilikle döndüler.

Süreç sonrası ilk kez Erzurum’da korta çıkan Ağrılı tenisçiler Büyükler Tenis Turnuvasında kıran kırana geçen müsabakalarda; Erzurum, Iğdır, Malatya, Şanlıurfa ve Erzincan illerinden, gelen 30 sporcu ile mücadele etti.


Covid-19 salgını nedeniyle sıkı sağlık tedbirlerinin alındığı turnuvada 2 Ağrılı tenisçi finale yükseldi. Final müsabakasında Memet Semih Aslan şampiyon, Habib Anak ise ikinci oldu. Bir diğer Ağrılı sporcu Yusuf Arslan ise kendi kategorisinde tüm rakiplerini yenerek şampiyon oldu.


Turnuva sonrasında açıklamalarda bulunan Tenis Antrenörü Fırat Balkis : “Sporcularımız ile birlikte, Coronavirüs(Covid-19) sürecinin ardından başlayan normalleşme döneminde ilk kez korta çıktık. Normalleşme sürecinde sporcularımızla çalışmalarımıza ara vermeden devam ettik. İlk turnuvada ise 2 şampiyonluk ve birde ikincilik derecesi elde ettik. Turnuvaya hazırlanmamızda ve katılım sağlamamızda emeği geçen Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Cihan Demir’e, Spor şube müdürümüz Cemil Budak’a çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra ki turnuvalarda da Ağrı ilimizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Sporcularımı başarılarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER