Vali Varol ;Gayret İçinde Olacağız

Ağrı Valisi Osman Varol basınla tanışma toplantısı yaptı

Vali Varol ;Gayret İçinde Olacağız

Vali Osman Varol Basın mensupları ile bir araya geldi.

Ağrı Valisi Osman Varol sabah kahvaltısında basın mensupları ile bir araya geldi.

Ağrı da izleyecekleri politikaya ilişkin basın mensuplarını bilgilendiren ‘’Süleyman Abim Ağrı da bir seviyede hizmetlerini gerçekleştirdi ve biz bununla gurur duyuyoruz

Devlette devamlılığın esas olduğunun idrakinde İnşallah onun bıraktığı seviyeye ulaşmak ve bir üste taşımak gayreti içinde olacağız’’dedi.

Hayvancılığın gelişmesi yönünde özel bir hassasiyete sahip olduğu gözlenen Vali Varol turizme yönelik Amasya’da uyguladıkları paket turları Ağrı’ya da taşımak için çaba harcayacaklarını söyledi.

Vali Varol gazetecilerin bunu bir ziyaret olarak kabul ediyoruz iadei ziyaret yapmamız gerekirmi sorusu üzerine de esprili bir dille ;Gelmeyin makamda oturmayı sevmiyorum oraya hapsolmak istemiyorum ibu nedenle ziyaretleri de toplu olarak kabul ediyoruz.Vatandaş bizi sokakta görecek bu anlamda sosyal medya hesaplarımızı da etkin kullanacağız ,vatandaşlarımız devletin nerede olduğunu görmelidir,haberdar olmalıdır. dedi.

Vali Varol bir daha ki buluşmanın çalışmalarının olgunlaşmasının ardından projelerinin sunumunda gerçekleştireceklerini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2020, 20:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER